Kinderen ‘zetten ouders aan’ tot vreemdgaan

Uiteraard moet u de kop van dit bericht niet letterlijk nemen, maar nieuwbakken ouders zullen toegeven dat het hebben van kinderen leuk is, maar dat het ook veel stress geeft.

Weinig slaap, financiële problemen en een andere dagelijkse dynamiek zorgen ervoor dat de relatie tussen de ouders gespannen kan worden.

Sterker nog, het hebben van een koter kan de reden zijn tot vreemdgaan…..

Zo blijkt uit onderzoek van overspelwebsite Victoria Milan, onder zo’n 5000 mannelijke bezoekers, waarvan 80% nog nooit gescheiden was en 20% minstens eenmaal.

78% van de mannen die in hun eerste huwelijk zitten, geven dit als reden voor hun overspel aan.

Maar liefst 82% van hen houdt er, na het krijgen van een kind, een buitenvrouw op na. Dé reden voor een affaire is in 30% van de gevallen dat de seks met hun partner niet meer gepassioneerd is sinds de komst van de baby.

Ongeveer een kwart (23%) voert als excuus aan dat het gebrek aan slaap ervoor zorgt dat er problemen in de slaapkamer ontstaan. Daardoor zoeken ze het maar buiten de deur. Bovendien gaat alle aandacht van de vrouwen volgens de vreemdgangers naar de baby en nauwelijks nog naar de mannen zelf.

Sigurd Vedal, algemeen directeur van Victoria Milan, heeft er ook wel een verklaring voor. “In het algemeen geeft een affaire de man een sterker gevoel omdat ze hun ervaringen uit het verleden beter kunnen corrigeren en zodoende volwassener naar een relatie kunnen kijken. De problemen komen ook steeds vaker voor rond ouderschap bij een eerste realtie, dat heeft met leeftijd en ervaring te maken”, zegt hij tegen Daily Mail.

Lees ook:Hiermee jaag je hem of haar in de armen van een ander!
Lees ook:Vreemdgaan is een zeer persoonlijke kwestie, vindt ook de staatssecretaris
Lees ook:Overspelsite gebruikt i.p.v. foto Poolse premier die van zijn overleden tweelingbroer
Lees ook:Van stoeipoes tot kraamvrouw: eerste kind is reden voor overspel!
Lees ook:Vrouwen liggen wakker van geldsores. Mannen zonder reden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>