Wat de SGP niet lukt, lukt de islamisten wel: overspelsite-blokkade

Wat de Staatkundig Greformeerde Partij in Nederand niet lukt met Second Love en Victoria Milan, lukt de islamisten in Singapore wel.

Zij gaan de overspelsite Ashley Madison blokkeren…….

Duizenden Singaporezen hebben petities ondertekend waarin de regering wordt opgeroepen de toegang tot de website te verhinderen.

“Een blokkade is niet de perfecte manier om een website te verbieden”, gaf de Singaporese media-autoriteit toe in een verklaring. “Mensen kunnen er via een omweg soms toch terecht. Maar deze website zet op aggressieve wijze aan tot buitenechtelijke affaires en richt zich specifiek op de bevolking van Singapore.”

Ongeveer 22 miljoen mensen uit 30 landen bezoeken regelmatig de website waarmee mensen op discrete manier een liefde buiten hun relatie hopen te vinden.

Singapore blokkeert niet alleen deze overspelsite, maar verbiedt ook het blad PLAYBOY en legt een blokkade op voor tientallen websites. Volgens de autoriteiten staat de inhoud daarvan symbool voor datgene waar de bevolking tegen is.”

Lees ook:Baby Alarm: hoe de Singaporezen weer leren kezen
Lees ook:Ontmoet de ware via DNA
Lees ook:Japan lijkt het meest overspelige land ter wereld
Lees ook:Vandaag is het De Grote Overspel Dag
Lees ook:Online daters vinden seks erg belangrijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>