In SGP-bolwerk Staphorst gaat men dubbel zo vaak vreemd als in Amsterdam

Het is met name de SGP die zich de afgelopen jaren druk maakte om reclame-uitingen van zogenaamde overspel-websites als SecondLove, VictoriaMilan en Ashley Madison.

We beginnen nu ook te begrijpen waarom, want recent onderzoek toont aan dat de Nederlandse Bible Belt een groter afzetgebied is voor deze sites dan de Randstad…….

Per hoofd van de bevolking piest Staphorst dubbel zo vaak naast de echtelijke pot als de inwoners van Amsterdam, blijkt uit cijfers van AshleyMadison.com.

In de hoofdstad is 1,2% lid, terwijl in het zwaar christelijke Staphorst maar liefst 2,6% van de totale bevolking op zoek is naar een affaire.

Waarom het aantal leden in Staphorst zo hoog is, stelt de website ook voor een raadsel. “Misschien is het de druk die het geloof op de inwoners legt”, aldus woordvoerder Marco Barneveld. “Het kan ook zijn dat ze nu juist een mogelijkheid hebben gevonden om echt discreet vreemd te gaan. Vreemdgaan is van alle tijden, maar ook van alle levensbeschouwingen, blijkt uit deze cijfers.”

Overigens scoort Ede, een andere prominente plaats in de ‘zwarte kousen zône’ met 1,4% ook hoger dan de hoofdstad.

Lees ook:Burgemeester van Sluis roept op tot kindertjes maken
Lees ook:Single vrouwen: zoek een vent in de provincie!
Lees ook:Blanke vrouwen zoenen zwarte mannen; zwarte vrouwen zoenen witte mannen
Lees ook:Wie zegt dat zwarte vrouwen minder sexy zijn dan witte?
Lees ook:Een nieuwe relatie, een nieuw geloof

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>