Welke beroepsgroep pist het vaakst naast de pot?

Als je beroemde popsterren vraagt waarom ze ooit gekozen hebben voor ‘het vak’ antwoorden er velen dat ze naast de muziek dol waren (en zijn) op aandacht van de vrouwen.

Met al die groupies en gillende meiden hebben de Mick Jaggers en Xander de Buisonjé’s natuurlijk naam en faam op het gebied van vreemdgaan.

Maar het gebeurt natuurlijk ook veel dichter bij huis.

Hoewel dicht bij huis.. Vrachtwagenchauffeurs en vertegenwoordigers zijn zoveel op pad dat het overspel ver van het echtelijk bed geschiedt. De kans op betrapping is voor hen redelijk klein, wat het wel zo aanlokkelijk maakt.

Zo meldt ons asylum.com. Ze hebben nog wat beroepen op rij gezet.

Chefkoks zijn meestal machtige mannen, die vaak jonge vrijgezelle vrouwen commanderen in een gestresste omgeving. Ook kunnen diensten uitlopen tot in de late uren. Dat is vragen om ontrouw.

Vrouwen houden van een man in uniform en beroepen die er een vereisen komen vaak in contact met veel verschillende soorten vrouwen. Zelfs de postbode staat erom bekend eenzame huisvrouwen overdag te bevredigen.

Over uniformen gesproken: piloten! Vreemdgaan in vreemde landen. Vaak met zijn toegewijde stewardessen in sexy outfits die hem ‘captain’ noemen.

Het onderwijs is een wereld met veel vrouwen. Mannelijke leerkrachten hebben dus keuze genoeg uit vrouwelijke collega’s.

En natuurlijk biedt de hogeschool- en universiteitswereld jonge, aantrekkelijke studentes.

Verder pleegde 80 tot 90% van de professionele getrouwde sporters al overspel, zo bleek uit een enquête uitgevoerd door CNN.

Lees ook:Vrouwen willen het liefst een piloot tinderen, mannen een fysiotherapeute
Lees ook:SAIL: van mannen in uniform slaat menig vrouwenhart op hol
Lees ook:Vrouwen willen met artsen daten, mannen ook….
Lees ook:Vader een playboy, dan zijn kinderen ook overspelig
Lees ook:Overspel slecht voor hart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>