Vrouw kan vreemdgaan voorkomen

Psychotherapeut en schrijver Gary Neyman zegt in zijn nieuwe boek ‘The Truth About Cheating’ (Why Men Stray and What You Can Do to Prevent It) dat vrouwen hun man vaak in de armen van een andere vrouw drijven.

Affaires kun je voorkomen, aldus Neuman, en het is aan de vrouw om dat te regelen……………

Het is echt waar. Neuman wil met zijn boek vrouwen helpen met hun relatieproblemen. Hoe wil hij dat doen dan?

Hij doet dat door vrouwen te adviseren hun man altijd na overspel te vergeven. Om dat helemaal te voorkomen raadt hij ze aan hun man altijd seksueel te bevredigen wanneer hij wil en interesse tonen in zijn hobby’s.

Klapper maar lekker met je oortjes. Vrouwen over de hele wereld doen met je mee. Velen hebben geschokt gereageerd en vinden het een verschrikkelijk boek.

Psychologe Susan Quilliam: “Het lijkt meer op hondentraining dan advies over hoe je je moet gedragen in een eerlijke, succesvolle en volwassen relatie. Een andere experte Dorothy Ramsay zegt dat dit boek eerder als een grap lijkt. “Wat is een huwelijk waard als de ene persoon heel wat opofferingen moet maken voor de andere?”

Neuman’s antwoord is dat hij probeert vrouwen bruikbaar advies te geven. Het boek is gebaseerd op een enquête onder 25.500 mannen, daaraan namen zowel mannen met een affaire als trouwe echtgenoten deel.

Hij ontdekte dat bijna 90% van overspelige mannen ontevreden was over zijn huwelijk. “Mannen worden in de armen van een ander gedreven als ze thuis niet genoeg seks krijgen.”

Lees ook:Geen kinderen nemen, royaal zuipen en paffen en je wordt 111!
Lees ook:Vreemdgaande mannen doen dit niet voor de seks
Lees ook:Houd vreemdgaan geheim om huwelijk en kind te beschermen!
Lees ook:Alles onder controle ?!
Lees ook:Huwelijk is voor volwassenen

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vrouw kan vreemdgaan voorkomen

 1. ed

  Gary heeft denk ik wel gelijk. De kritiek is onterecht. Als vrouw hoef je je man niet te vergeven, maar daar staan dan ook consequenties voor, namelijk dat je huwelijk stuk gaat.
  Tuurlijk, er zijn andere oplossingen dan vreemdgaan, maar om een huwelijk nou met een baan te vergelijken gaat een beetje mank. Er zijn ongetwijfeld massa’s mannen die geprobeerd hebben te praten en nul op het request kregen, of die misschien van te voren al afgeblaft werden.

  Als je als man thuis alle fantastische sex krijgt die je wilt, ga je misschien niet zo snel vreemd want mannen zijn van nature lui. Of vrouwen dat ook willen geven, tja, dat is hún keuze. Het boek legt echter geen verplichting op, maar komt met een advies. Het staat een ieder vrij dat te volgen of niet.

    /   Reply  / 
 2. Nana

  Belachelijkkkkkk!!!!!!!!!!! Alsof vrouwen alles moeten accepteren, vergeven en slikken van de man. Tegenwoordig kunnen er echt niet meer zulke eisen gesteld worden. Gatver wat zijn mannen toch lui en simpel en zwak (en zij zouden dan het sterkere geslacht moeten zijn)! Belachelijkkkk!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. Wil

  Persoonlijk ben ik tot de conclusie gekomen dat de regel ‘seksuele trouw moèt’ voor veel verbroken relaties zorgt en dus voor veel verdrietige kinderen. In een nieuwe relatie zal ik dat dan ook niet meer van een man eisen. Vooropgesteld dat de relatie verder dik in orde is en ik er vanaf weet. Seksuele ontrouw is niet de grootste bedreiging in een relatie. Eerst gebrekkige communicatie, het niet erkennen van elkaars gevoelens en emoties, te weinig emotionele steun geven, daardoor wordt de gemiddelde vrouw een stuk minder heet in bed en daar ga je. Ik vind wèl dat je af kunt spreken om steeds aan elkaar tegemoet te komen als je zin heb om te sexen. In een vorm die bèiden op dat moment aanspreekt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>