De ex van een vreemdgaande man is beter af dan zijn nieuwe lief

2inrelationIn tijden dat vrouwen mentaal en financieel onafhankelijk zijn van hun man, gaan ze ook eerder bij hem weg wanneer er sprake is van overspel van zijn kant.

Deze bedrogen vrouwen worden door de samenleving vaak meewarig bekeken, maar dat hoeft helemaal niet. Ergo: deze vrouwen met gekrenkte trots maken een lastige tijd door, maar uiteindelijk zijn ze beter af dan het nieuwe liefje van de inmiddels ex man……..

Zo blijkt uit onderzoek van Binghamton University New York State en het University College London. 5705 vrouwen uit 96 landen vulden anoniem online een enquête in. Tot nu toe waren er alleen wetenschappelijke studies naar de kortetermijneffecten van een relatiebreuk. Dit onderzoek focust op de lange termijn, waar veel minder over te vinden is.

Vrouwen winnen het uiteindelijk vaak van de nieuwe partner van hun ex, die met een vreemdgaande man in huis zit. De bedrogen vrouw krijgt meer kennis en wijsheid over zichzelf, relaties en mannen en herkent signalen beter. Een gewaarschuwde vrouw telt voor 2.

Dit komt haar van pas komen bij het zoeken van een nieuwe, betrouwbare partner. Op den duur is er tevens vaker sprake is van persoonlijke groei, die zich ook uit kan breiden naar alle facetten van het leven.

Lees ook:Vrouwen vinden het verdacht als mannen plots cadeautjes geven
Lees ook:Mannen schatten zichzelf intelligenter in dan vrouwen
Lees ook:Bedrogen vrouw ‘verbouwt’ appartement van overspelige vriend
Lees ook:‘Elke vrouw zal eens bedrogen worden’
Lees ook:Lang zijn is toch voordeliger

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>