Vrouwen verlangen naar een retroseksuele minnaar

Een ruw, mannelijk uiterlijk, een wie-dan-leeft-die-dan-zorgt houding, een spannend lichaam en een volwassen, beschaafde benadering van vrouwen: dat is de ideale combinatie van mannen-factoren die vrouwen aantrekt.

Retroseksueel heet het: denk hierbij aan Vince Vaughn, Ryan Gosling, Javier Bardem of Matthew McConaughey. Vrouwen glijen erop.

Zo blijkt althans uit onderzoek van overspelwebsite Victoria Milan. 80% van de vrouwen is op zoek naar een dergelijke minnaar die in bed graag domineert.

Daarover bericht Telstar Online.

In tegenstelling tot de metrosekueel maakt deze retroseksueel zich niet druk over wat hij eet, verft hij zijn haar niet en hoeft hij ook geen gladgeschoren torso. Hij geeft wel net genoeg geld uit om er altijd goed uit te zien, kan een toilet en een auto repareren en heeft absoluut geen Peter Pan-complex.

Eigenlijk dus de gewone, gulden middenweg-man.

Toch zijn er toch 2 puntjes die de warmbloedige vrouw nog wel zou willen veranderen. 68% heeft liever dat hij minder tijd aan sport kijken besteedt en 59% dat hij zelf wat meer aan bewegen zou doen.

“Vrouwen willen een echte man. Iemand die haar vasthoudt, haar beschermt, haar veel plezier in de slaapkamer kan geven en die zich als een heer gedraagt als ze uit eten gaan. Een man die voor een vrouw kan zorgen en een peertje kan verwisselen zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken of hij zijn borsthaar weer moet laten harsen,” aldus een woordvoerder van Victoria Milan.

Vince Vaughn Ryan Gosling Javier Bardem Matthew McConaughly

 

Lees ook:Filmseks wordt echte liefde
Lees ook:De beroemdste bromances
Lees ook:Vrouwenlieveling Ryan Gosling heeft bedankt voor titel ‘Sexiest Man Alive’
Lees ook:Ryan Gosling: de beste minnaar ter wereld en tot tranen geroerd na ‘de daad’
Lees ook:Vrouwen willen het liefst een sextape van Ryan Gosling

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>