Krijgt een serveerster met diep decolleté veel of juist weinig fooi?

Bovenstaande vraag zal naar gelang het gezelschap anders beantwoord worden. Vlogster Renée van der Schoot deed een experiment.

Soms bracht ze haar vriendelijkheid naar voren en soms haar lichamelijke pluspunten.

Een ‘sociaal experiment’, noemt de Amsterdamse het: haalt ze de meeste fooi op als zichzelf, of met een opzienbarend diep decolleté?

Ze testte het met een verborgen camera als medewerkster van Bar Baarsch aan de Jan Evertsenstraat, uiteraard zonder medeweten van de klanten.

“Wanneer ik als mezelf ga, doe ik heel aardig. Met m’n cup dubbel D ga ik alleen de dingen doen die ertoe doen, namelijk betalen”, vertelt ze bij AT5.

Uiteindelijk blijkt dat haar klanten de Renée zonder fratsen aanzienlijk meer betalen. Bovendien kreeg ze met grote borsten alleen fooi van mannen en helemaal níets van vrouwen.

Een beetje gek, noemt ze het resultaat. Om vervolgens te concluderen dat een dubbel D ‘dus niet zoveel beter’ is. Het onderzoek van Renée van der Schoot (26) staat op haar YouTubekanaal.

Lees ook:Mannen geven serveersters in het rood meer fooi
Lees ook:Vrouwen kritischer en mannen royaler met fooien geven
Lees ook:De kick van lipstick II
Lees ook:92-jarige vrouw beschiet buurman (53) nadat zij blauwtje liep
Lees ook:In de horeca hebben blondines meer fun, pardon… fooi

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>