Premier Mark Rutte dit jaar aan de vrouw

2014 was het een roerig liefdesjaar in BN’er land! Vol met nieuwe paren en heftige breuken.

Johnny de Mol & Shima Kaes zijn uitgeroepen tot het mooiste liefdeskoppel van 2014.

De breuk van zwemsetje Ranomi Kromowidjojo & Pieter van den Hoogenband ging de singles het meest aan het hart en voor wat betreft het nieuwe jaar worden ‘Nobody’s wife’ Anouk en premier Mark Rutte het meest een nieuwe liefde gegund………

Zo blijkt uit het jaarlijkse BN’er Liefdeskoppel-onderzoek van Relatieplanet onder ruim 1000 leden.

Nederlandse singles geven aan vooral een graag een kleine spruit te zien arriveren bij Wesley & Yolanthe Sneijder (32%) en kersvers bruidspaar Chantal Janzen & Marco Geeratz (23,3%). Maar ook Rafael van der Vaart & Sabia Engizek zijn kanshebber voor een kleintje (22,9%).

Datingprogramma’s zijn hot en met name singles genieten hier met volle teugen van. Om inspiratie op te doen voor hun eigen dateleven, of juist om te zien hoe het niet moet: ruim zes op de tien kijkt naar televisieprogramma’s waarin daten centraal staat. Hierbij is ‘Boer Zoekt Vrouw’ veruit favoriet: de helft smult van het wel en wee op de boerderie.

De rest van hun bevindingen staan in onderstaande infographics.

Lees ook:Je hebt nog een maand om Valentijnsdag niet alleen te hoeven vieren
Lees ook:Reinout Oerlemans maakt naakte TV-datingshow: ‘Adam zkt Eva’
Lees ook:Angst om alleen te zijn met feestdagen schudt singles wakker
Lees ook:Nicolette Kluijver zelf ook naakt voor ‘Adam zkt Eva’
Lees ook:De charme van een dikke man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>