Blondines versus brunettes versus les rouges

Het is een vraag die onder heel wat vrouwen al spottend wel eens gesteld wordt: welke haarkleur verkiezen mannen nu écht?

Blond, bruin of rood?

Daily Mail stelde de vraag aan 2000 heren en de brunette doet de meeste mannen het hoofd op hol brengen.

Er worden dan ook heel wat positieve karaktereigenschappen toegekend aan brunettes. Ze zien er niet alleen volwassener uit maar zijn ook intelligenter. Het vooroordeel van het domme blondje wellicht?

Hoewel heel wat blondines hopen dat hun haarkleur inderdaad hun leeftijd verdoezelt, worden zij juist bestempeld als oppervlakkig en kinderachtig.

Daarnaast zouden vrouwen met donker haar ook beter het huishouden runnen en technische karweitjes oplossen. Een blonde vrouw wordt geassocieerd met weinig zelfstandigheid. Ook denken mannen dat zij sneller hun portefeuille openen en dus hun geld slechter beheren.

Als laatste hebben heren natuurlijk ook een idee over de prestaties in de slaapkamer. De mannen winden er geen doekjes om en zijn ervan overtuigd dat brunettes en roodharigen beter zijn in bed.

Lees ook:Waarom er zoveel brunettes staan in de top 99 der mooiste vrouwen
Lees ook:In de horeca hebben blondines meer fun, pardon… fooi
Lees ook:Mannen vrijen met blondines, maar trouwen brunettes
Lees ook:Blondines voor seks, brunettes voor echt
Lees ook:Mannen meer geïmponeerd door brunettes dan door blondines

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>