En de Oscar voor de meest begeerde acteur gaat naar ……

Victoria Milan, de website waar mannen en vrouwen een discrete affaire kunnen starten, onderzocht wie de meest begeerde genomineerden van de Academy Awards zijn.

Oscar-genomineerden Denzel Washington en Anne Hathaway nemen ‘de Cheaters’ Academy Awards mee naar huis………

De resultaten, verzameld gedurende 10 dagen, tonen aan dat 32% van de vrouwen zou kiezen voor Denzel Washington. Voor mannen komt Anne Hathaway met 31% op de eerste plaats.

Opmerkelijk hoge scores, gezien het aantal respondenten van de enquête. Meer dan 5000 Europese ‘vreemdgangers’ namen deel.

Wie niet met de Cheaters’ Academy Award naar huis gaan, zijn Hugh Jackman en Bradley Cooper. Beiden behaalden 24% van de vrouwelijke stemmen. Bij de mannelijke stemmers gaat Naomi Watts met de tweede plaats aan de haal (26%) en Helen Hunt kreeg 19% van de stemmen.

Celebs zijn steeds belangrijker als rolmodellen en de wereld is echt aan het ‘celebriseren’. Mannen weten exact welke beroemde vrouwen wat hen betreft vallen in de categorie ‘lekker wijf’ of ‘mooie vrouw’, waar overigens een groot verschil van betekenis tussen zit. Vrouwen gaan daar zelfs nog een stap verder in. Zij categoriseren een beroemd heerschap als óf ‘hij is de zonde waard’ of ze gebruiken hem als vergelijkingsmateriaal voor hun eigen echtgenoot. Niet voor niets gaan veel gesprekken van mannen onder elkaar en van vrouwen onderling over deze thema’s.

Door de website voor een discrete affaire werd ook gepeild naar welke film van de 9 Best Picture-genomineerden zij op een date zouden willen. De mannen gaan met hun verovering naar ‘Amour’ (23%), ‘Lincoln’ (19%) of ‘Django Unchained’ (12%).

De vrouwelijke respondenten gaan aan de arm van hun minnaar naar  ’Silver Linings Playbook’ (30%), ‘Django Unchained’ (17%) of ‘Zero Dark Thirty’ (17%).

Lees ook:Hoe mooie mensen lelijk gemaakt worden
Lees ook:Beha-loos sexy in plaats van een opgehesen decolleté
Lees ook:Zo ziet de perfect geshopte vrouw eruit!
Lees ook:Hier is ze dan: de perfecte vrouw!
Lees ook:Genieten van goed geklede mannen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>