Vrouwen slaan aan het diëten wanneer ze vermoeden dat manlief vreemdgaat

Mannen zowel als vrouwen die in een relatie zitten en plots op dieet gaan, zijn vaak van plan om binnen afzienbare tijd bij hun partner weg te gaan. Zulks wees onderzoek van in 2011 uit.

Maar het gaat nog verder bij vrouwen.

Als zij hun partner verdenken van overspel of een affaire, kunnen ze plots ook zeer streng gaan lijnen……..

De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen beginnen met diëten is 26 jaar, maar 1 op de 3 geeft aan al eens begonnen te zijn tussen hun 15e en 20ste.

Uit het onderzoek blijkt eveneens dat de vrouw gemiddeld 2,7 x per jaar op dieet gaat. 1 op de 10 vrouwen heeft zelfs 5x per jaar dit voornemen.

De meest genoemde reden is dat vrouwen geschokt zijn als ze zichzelf op een foto zien of een glimp opvangen als ze voorbij een etalage lopen. Ook besluiten vrouwen af te vallen als ze na een scheiding weer op date moeten, een reünie met oud klasgenoten hebben of als ze de dikste op hun werk blijken te zijn.

Sommige vrouwen gaven eveneens toe dat ze begonnen zijn met een dieet omdat aan hen werd gevraagd of ze zwanger waren. Ook een reden die wordt gegeven is dat ze vermoeden dat hun partner een affaire heeft of dat hun seksleven is ingeslapen.

Lees ook:Vrouwen wiens man meewerkt, lukt het beter af te vallen
Lees ook:Deze zaken zijn net zo schadelijk als vreemdgaan
Lees ook:Vrouwen gaan liever vreemd dan dat ze zondigen tegen hun dieet
Lees ook:Mensen gaan minder vaak vreemd, maar scheiden vaker
Lees ook:Partner die plots op dieet gaat, maakt spoedig einde aan relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>