Vrouwen loeren op vakantie meer naar andere mannen dan andersom

Wanneer een stel samen op reis gaat is het opvallend genoeg de vrouw die naar al het lekkers van het andere geslacht loert.

En om dat minder te laten opvallen, wachten ze tot hun geliefde niet in de buurt is of verstoppen ze zich achter hun zonnebril en of -hoed……

Dat blijkt uit een rondvraag van het online reisagentschap sunshine.co.uk, onder 1972 heteroseksuele mannen en vrouwen. Alle proefpersonen gingen het afgelopen jaar op vakantie met hun partner en werden ondervraagd over hun gedrag op die trip.

Daarbij ging de aandacht vooral naar de vraag of ze zich ‘schuldig’ maakten aan het begluren van andere vrouwen of mannen. 56% van de mannen beantwoordde die vraag positief. Dat is niet echt verrassend, want het resultaat voldoet aan het stereotype van de lonkende mannen.

Wel verrassend is dat nog veel meer vrouwen bekenden dat ze op reis naar andere mannen gluurden. Het gaat om maar liefst 74%. “We waren verbaasd toen we concludeerden dat vrouwen zich hier meer in laten gaam”, aldus Chris Clarkson van de website. “Of zij zijn gewoon eerlijker over zichzelf.”

Dat zowel mannen als vrouwen het niet leuk vinden als hun geliefde flirt met iemand anders, beseften de meeste mensen wel. 77% gaf namelijk toe dat ze hun blikken proberen te verbergen voor hun partner.

Dat doen ze vooral door te wachten tot hij of zij niet in de buurt is (36%). Anderen verbergen zich achter hun zonnebril (22%) of wachten tot de partner de andere kant opkijkt (19%). Een andere manier om de blik te verstoppen, is net doen of je naar iemand van hetzelfde geslacht kijkt (17%).

Lees ook:Een zonnebril op je neus maakt je sexy en mysterieus
Lees ook:Doe je zonnebril af als je gaat daten!
Lees ook:Na 2 1/2 jaar relatie is het tijd voor een aanzoek…….
Lees ook:Vrouwen laten pas na een maand (of wat) relatie hun ware gezicht zien
Lees ook:Vaker met je sociale netwerken naar bed dan met je partner?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen loeren op vakantie meer naar andere mannen dan andersom

  1. Pingback: Vrouwen loeren op het strand naar smakelijke mannen, maar meer nog naar de concurrentes | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>