Vrouwen liggen wakker van geldsores. Mannen zonder reden

Vrouwen hebben over het algemeen meer slaapproblemen dan mannen.

Gezin, drukte, oude ouders, werk en met stip op 1: geldzorgen houden hen wreed uit de slaap.

Mannen die slecht slapen, kunnen niet aangeven wat de reden is………

Dat is de opvallende uitkomst van onderzoek van Manilla.com uitgevoerd door catalystnyc.com. onder 1000 mannen en vrouwen.

30% van de vrouwen gaf als reden voor het nachts wakker liggen geldzorgen als reden op. 35% van de mannen kan de slaap niet vatten zonder reden.

Onderzoekster Linda Descano: “66% van de vrouwen regelt tegenwoordig de financiën van het huishouden, het is dus niet verrassend dat dit hen wakker houdt.”

Verder blijkt ook dat dames meer getroffen worden door wanorde dan heren, dit frustreert 73% van hen, in vergelijking met slechts 59% van de mannen. De helft van de dames is ontspannen wanneer ze georganiseerd zijn en 40% is dan gelukkig, bij mannen is dat respectievelijk 41% en 37%.

Wanneer je je veel zorgen maakt en je slaap hieronder lijdt, is het belangrijk voor je gezondheid om dit zoveel mogelijk te vorkomen. Een van de redenen waarom we ‘s nachts wakker liggen is, omdat dit het enige tijdstip is waarop we ontspannen en kunnen nadenken over wat ons zorgen baart.

In plaats van dit ‘s avonds te doen, kun je beter wat tijd overdag reserveren om dit te doen. Ook kan een lijstje maken helpen, schrijf alles op wat je zorgen baart en bedenk ook meteen een oplossing. Door je zorgen te identificeren kun je ze ‘s nachts makkelijker loslaten.

Lees ook:Singles hebben geld-sores
Lees ook:Vrouwen snurken ook! (harder zelfs dan mannen)
Lees ook:Nederlandse paren keren elkaar ‘s nachts de rug toe
Lees ook:Ook te moe voor seks ‘s avonds?
Lees ook:ZIJ een nachtmerrie, HIJ een erotische droom

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>