Alleen reizen draagt bij aan je sex-appeal!

Dat vakantie gezond is voor iedereen op z’n tijd en goed is voor mensen met een relatie was al langer bekend.

Maar ook alleengaanden moeten niet thuis blijven zitten mokken. Reizen draagt namelijk bij aan je sexappaeal!

Uit onderzoek van itsjustlunch.com blijkt dat praten over je hobby’s en over je reiservaringen een goede eerste indruk achter laten op een date.

Mannen vinden vrouwen met mooie en spannende vakantieverhalen beslist aantrekkelijker. Daarnaast zou een gebruinde huid uiteraard ook helpen om je sexappeal te verhogen.

Wetenschappers aan de universiteit van Indiana hebben ontdekt dat reizen je creativiteit ten goede komt, omdat je dan zoveel mogelijk informatie verzamelt over die plaats. Verder blijkt dat buitenlandse vakanties je zelfbewustzijn stimuleren.

Je leert de waarden en normen van een andere cultuur kennen, waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen achtergrond. Vakantievierders die alleen luieren aan een hotelzwembad of strand, keren wellicht minder geïnspireerd terug.

Reizen houdt ook jong, dat blijkt uit een studie aan het Baylor College of Medicine in Houston. Volgens de wetenschappers komt dat doordat volwassenen meer dan kinderen ervaren dat de tijd vliegt.

Kinderen komen vaak in nieuwe situaties terecht waardoor ze de indruk hebben dat de tijd heel langzaam gaat. Naar nieuwe, verre bestemmingen reizen leidt tot hetzelfde effect bij volwassenen. Ze beleven hun reis als het ware als een kind en zo lijkt een relatief korte periode van een paar weken toch lekker lang te duren.

Lees ook:Jonge mensen vinden reislustig zijn super sexy
Lees ook:Word maar lekker zwanger in deze decembermaand!
Lees ook:Teveel reizen maakt juist wereldvreemd
Lees ook:Sta je rood op de bank? Maak je verkering uit!
Lees ook:De eerste 12 minuten van de eerste date zijn cruciaal

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Alleen reizen draagt bij aan je sex-appeal!

  1. Pingback: Van veel op reis gaan stijgt je sex-appeal | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>