Heren, uw vrouw ruilt u volgaarne in voor een voetballer…

Nederlandse mannen moeten hun vrouwen deze zomer goed in de gaten houden.

Want een fors deel van de vrouwen geeft aan dat zij een stervoetballer wel erg aanlokkelijk vinden…

Een kwart van de Nederlandse vrouwen geeft aan dat zij hun man wel voor even aan de kant zouden zetten voor een avontuurtje met een sexy voetballer.

En na afloop van de wedstrijd zouden zij het liefst nog even een kijkje nemen in de kleedkamer. Want bijna driekwart van de ondervraagde dames zou weleens willen gluren wanneer de spelers van hun favoriete voetbalteam onder de douche staan.

Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 1600 vrouwen door onderzoeksbureau Kien in opdracht van Jillz en RTL 5.

De meest gevaarlijke man van het Nederlands elftal is Robin van Persie. De topaanvaller ontvangt in het 5-delige RTL 5-programma ‘Brutale Meiden: Hemd Van Je Lijf!’ een beker uit handen van Tatum & Jennifer, die zich net als Jillz hardmaken voor meer ontblote torso’s op het voetbalveld. Het brutale duo roept iedereen op de petitie te tekenen op hemdvanjelijf.nl. Ruim 31.000 vrouwen deden dat al.

Nederlandse vrouwen zwijmelen deze zomer tijdens het WK voetbal ook weg bij Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay en Wesley Sneijder.

Voetbal een mannending? Ruim driekwart van de vrouwen geeft aan het gezellig te vinden om naar het Nederlands elftal te kijken. 55% kijkt zelfs graag naar een voetbalwedstrijd.

Maar het oog wil ook wat, nog leuker wordt het als er meer sexy voetballers in het veld staan. 7 van de 10 vrouwen zou dan nóg vaker te kijken. Nog meer vrouwen zouden op het puntje van hun stoel zitten als voetbalspelers hun shirt weer mogen uittrekken na het scoren van een doelpunt. Iets waar nu nog een gele kaart voor wordt gegeven.

Nog tot en met vrijdag 4 juni zetten Tatum en Jennifer dagelijks om 19.30 uur op RTL 5 hun talenten in om dit dameshoogtepunt tijdens voetbalwedstrijden in ere te herstellen.

Lees ook:Hoe sexy is een vrouw die veel van voetbal weet?
Lees ook:NL vrouwen vinden Dirk Kuyt veruit de lekkerste….
Lees ook:Nederlandse mannen prefereren WK-voetbal boven gezinsvakantie
Lees ook:Weinig echtelijke ruzies over TV afgelopen sportzomer
Lees ook:Bijna alle mannen bluffen over liefde voor sport om erbij te horen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>