Blondines voor seks, brunettes voor echt

Hoewel mannen blondines zeer aantrekkelijk vinden en denken dat ze beter voor de seks vertrouwen ze de lichte lokken niet op de lange termijn……………

Dit wordt bevestigd door een Britse rondvraag waarvoor 1500 mannen aan de tand gevoeld werden.

Blonde vrouwen worden met 14% voorkeurstemmen een stuk onbetrouwbaarder gevonden dan de bruinharige dames (60%) en vooral op de lange termijn blijkt dat van invloed.

Bijna tweederde zegt liever een bruinharige vrouw een trouwring aan haar vinger te schuiven dan eentje met rood, zwart of blond haar.

Aan brunettes worden uberhaupt meer goede eigenschappen toegedicht. Tweederde van de mannen voert liever met hen een goed gesprek dan met andersharigen en de helft denkt dat de bruingelokten beter zoenen en meer sensueel zijn.

Hoewel eenderde van de ondervraagden aangeeft te houden van de glamourlook van blondines, zeggen meer mannen (42 procent) brunettes sexier te vinden.

Blond scoort wel voor de seks. 36% van de heren denkt dat zij het wildst zijn in bed. 31 procent denkt dit van brunettes.

“Blondines hebben de reputatie meer plezier te maken, zorgelozer te zijn en avontuurlijker”, verklaart onderzoekster Karen Moore tegenover de Daily Mail.

“En dat komt ook terug in de relatie, omdat mannen denken dat zij beter zijn in bed. Maar brunettes lijken te regeren op alle andere vlakken, tot aan zoenen toe. Uiteindelijk vinden mannen hen toch het meest passioneel.”

Tot slot bleek dat vrouwen met donker haar ook het meest geschikt gevonden worden om mee te trouwen en kinderen te krijgen, dat ze beter uit de voeten kunnen met financiën en zelfs beter kunnen koken.

Lees ook:In de horeca hebben blondines meer fun, pardon… fooi
Lees ook:Blondines versus brunettes versus les rouges
Lees ook:Mannen vrijen met blondines, maar trouwen brunettes
Lees ook:Mannen meer geïmponeerd door brunettes dan door blondines
Lees ook:Het domme blondje bestaat niet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Blondines voor seks, brunettes voor echt

  1. Pingback: Wat mannen in blonde vrouwen zien | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>