La Paay presenteert Cougar Love, maar vindt ‘t van P.J. Rens ‘een beetje pedofilie’

Vanavond is het dan zover. De lang van te voren aangekondigde serie over cougars met Patricia Paay (‘Ik ben geen cougar, maar een major’) gaat vanavond van start.

We krijgen o.a. een kijkje in het leven van de 23 jarige James en zijn exact 2x zo oude vriendin Marjoke……….

“Als je mij wilt kussen, dan mag dat hoor”, zei James. En toen, die avond, dat moment, besefte Marjoke: ‘dit is verliefdheid’.

En nee, James was niet op zoek naar een meisje met zo’n jonge geest, een meisje dat nog zoekende is. “Ik houd van vrouwen met levenservaring”, zegt James. “En dat wist ik eigenlijk al voordat Marjoke leerde kennen”, dat vertellen deze 2 tortelduifjes vandaag bij VrouwOnline en vanavond bij Cougar Love.

Presentatrice Patricia Paay mag dan zelf een 29-jarige vriend hebben, ze vindt niet dat alles maar moet kunnen. Zo heeft ze haar bedenkingen bij de relatie tussen de 63-jarige eeuwige kindervriend Peter Jan Rens en zijn 20-jarige vriendin Virginia. “Dat vind ik een beetje pedofilie”, vertelde La Paay in de radioshow van Q-music-dj’s Mattie en Wietze.

Beetje meten met 2 maten, maar het programma zal er niet minder om scoren, vermoed ik.

Afijn, meneer Cactus is even niet OK. Hij reageert woest op de uitspraken van collegaatje Paay. “Ik vind dit echt een smakeloze opmerking. Virginia is gewoon 20 en dus volwassen”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

Het is voor Peter Jan niet de eerste keer dat hij in een bepaald hokje wordt geplaatst. Zelfs zijn verloofde Virginia vond hem in het begin maar smerig. In BNN’s ‘Je zal het maar zijn’ onthulde zij dat ze hem in het begin ook zag als een vieze oude man.

Nou, hebben ze allebei weer even aandacht gehad.

Lees ook:Patricia Paay maakt TV-programma over mede-liefhebsters van de toyboy
Lees ook:Patricia Paay is zelf helemaal geen cougar meer
Lees ook:Inmiddels 71-jarige Ria Valk zoekt toyboy
Lees ook:Niet alleen cougars, maar ook cheetah’s staan in de rij voor een toyboy!
Lees ook:Een toyboy als trofee werkt niet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>