Boer Zoekt Vrouw doet in nieuwe seizoen ook ‘expat-boeren’

Het kijkciferkanon sinds jaren van de KRO ‘Boer zoekt Vrouw’ heeft behoefte aan vernieuwing. Liever gezegd: uitbreiding en grenzen opzoeken.

Want de makers van het programma gaan ook Nederlandse boeren in het buitenland aan een Nederlandse vrouw helpen. De expat-boeren zeg maar……

In een videoboodschap op de website kondigt presentatrice Yvon Jaspers het nieuwe seizoen aan:

‘Al jarenlang krijgen we brieven van Nederlandse boeren die in het buitenland wonen en daar ook hun bedrijf hebben. Ze hebben net als al onze andere deelnemers die ene grote wens: het vinden van de ware liefde. Maar in een reguliere serie vliegen we niet zomaar de wereld over. Ik vind het daarom ook geweldig dat we nu de kans krijgen hen te helpen bij het zoeken naar de liefde. Spannend voor deze boeren, maar ook voor de vrouwen die gaan schrijven. Durven zij het aan voor de liefde de grens over te gaan? Ik kan niet wachten tot we deze boeren kunnen voorstellen’.

Van het Poolse platteland tot de Canadese Rockies en van een Amerikaanse ranch tot de Keniaanse bloemenvelden: Yvon Jaspers zoekt de expatboeren op en helpt hen een Hollandse vrouw te vinden.

De kick-off van het nieuwe seizoen, waarin de boeren zich voorstellen, is op 1 september te zien, waarna de dames weer kunnen ‘solliciteren’. In december begint dan het het 7e seizoen echt.

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw – koorts begint te stijgen
Lees ook:De eerste foto van de boeren van ‘Boer Zoekt Vrouw 2015′
Lees ook:10 single-boeren staan kwijlend in hun weiland
Lees ook:1000 brieven voor internationale versie ‘Boer Zoekt Vrouw’
Lees ook:Yvon verklapt: ‘Jawel, Boerin zoekt Vrouw!’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>