Waddeneilander Zoekt Vrouw op Net 5

Je zal er maar wonen! Op Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling of Ameland. Wie er geboren wordt, wil er meestal niet meer weg. Er is ook veel voor te zeggen om te blijven: schoonheid, rust en natuur.

Maar er kleven natuurlijk ook wel een paar nadelen aan. De liefdesvijver om in te vissen is namelijk niet zo groot en vind maar eens iemand op de wal die de stap wil wagen om zich op een eiland te vestigen…….

Aldus Net5 over hun nieuwe programma ‘Eilandgasten op Zoek naar de Liefde’. Uiteraard in de hoop er net zo’n Hollandse klapper mee te maken als de KRO met ‘Boer Zoekt Vrouw‘. Ze verklappen alvast wat over de 4 vrijgezelle eilandbewoners:

Aant-Durk is 31 jaar en woont op Vlieland. Hij is daar gids en houdt van vissen. De blonde krullenkop is een bekende verschijning op zijn eiland.

De eveneens 31-jarige Sebastiaan is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Hij is kok van beroep en is dol op voetbal.

Roy, 31 jaar, komt van Terschelling en verzorgt rondritten te paard. Hij houdt van gezelligheid, maar is ook graag thuis.

De stoere 39-jarige Johnny woont op Ameland en ziet er jonger uit dan hij is. Hij werkt in het familiehotel samen met zijn ouders en zus. Johnny is sportief en speelt in een band.

Tot nu toe is deze zoektocht nog niet echt geslaagd, noch op hun eiland, noch daarbuiten. Het is best lastig om iemand te vinden die zich wil aanpassen aan de andere leefomstandigheden en gewoontes op een vrij afgelegen plek. De vrouw van hun dromen zal de oversteek dus moeten maken, want zij zullen hun eiland nooit verlaten.

Het wordt een zoektocht in de meest romantische arena die je je kunt voorstellen: schilderachtige dorpjes, wuivend helmgras, verlaten stranden.

Vrouwen die 1 van deze mannen wel zien zitten en die ook op een eiland willen wonen, kunnen via de website van de zender reageren. Daar staan ook de 4 introducties van de zoekende eilandgasten.
Net5 vraagt:
* een foto
* of je kinderen hebt
* je relatiegeschiedenis
* of je wel eens op een Waddeneiland bent geweest
* wat je eilandgevoel is
* waarom je denkt te kunnen aarden op het eiland
* voor welke eilandbewoner je je opgeeft
* waarom hij voor jou moet kiezen
* wat je hem te bieden hebt

RKK’s Leo Feijen ging afgelopen najaar ook al op zoek naar het ‘eilandgevoel’ op de Wadden. Een kleine sfeerimpressie.

Lees ook:Is hij al bij zijn vrouw weg?
Lees ook:Oudere singles willen lat-liefde en niet ‘toujours over de vloer’
Lees ook:Wordt het wat met de liefde op het Wad?
Lees ook:Adammen & Eva’s staan te trappelen voor naakte datingshow
Lees ook:Nog meer veilig daten tips

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>