Meryl Streep laat de seks bij ouderen weer spetteren!

Actrice Meryl Streep (is er iets wat zij niet kan spelen?) groeit met haar films met haar leeftijd mee.

Twee jaar gelden speelde ze een 50′ster in ‘It’s complicated’ over ingewikkelde verhoudingen van haar leeftijdgenoten.

Daarna zette ze een fantastische Margaret Thatcher neer en nu is ze op 63(!)-jarige leeftijd in de relatiesores van senioren gedoken.

Volgens Meryl zijn er maar weinig films die gaan over de moeilijkheden die ouderen in hun relatie kunnen ondervinden en zitten veel ouderen vast in een ingeslapen huwelijk…….

Dat vertelt de heldin van Hollywood deze week in Margriet ter promotie van haar jongste film ‘Hope Springs‘, die gaat over een relatiecrisis.

Meryl Streep denkt dat vooral mannen het moeilijk vinden om dit te bespreken. Zij zijn volgens haar namelijk sneller tevreden en vechten daardoor minder hard voor een relatie of huwelijk. Het geheim van een goed en lang huwelijk is alertheid, volgens de actrice. “De kunst is het moment te signaleren dat het wat minder gaat. Maak dat dipje dan bespreekbaar en werk eraan.”

Meryl zelf is al 34 jaar gelukkig getrouwd met kunstenaar Don Gummer. “Ik moet toegeven dat Don mij dat evenwicht heeft geschonken door veel te geven en wat minder te nemen.”

Het verhaal van de film is als volgt.

Kay & Arnold Soames (Meryl Streep en Tommy Lee Jones) zijn 30 jaar getrouwd. Het huwelijk is ingedut en eigenlijk kijken ze in de slaapkamer al jaren niet meer naar elkaar om. Wanneer Kay hoort van de beroemde relatietherapeut Bernie Feld, vindt ze het tijd om actie te ondernemen.

Ze haalt haar man over om samen met haar richting het plaatsje Great Hope Springs te vertrekken, waar ze een week lang huwelijks- en sekstherapie volgen van de befaamde relatiecoach. De week ontpopt zich tot een ontdekkingsreis, waarbij Kay en Arnold elkaar op een hele andere manier leren kennen. Hoofdrolspeelster Meryl Streep en regisseur David Frankel werkten eerder samen aan de kaskraker ‘The Devil Wears Prada’ (2006).

Lees ook:Sex met de ex?
Lees ook:Oscar-winnaressen zijn verliezers in de liefde
Lees ook:Tom Hanks: dat is pas een betrouwbare man!
Lees ook:Explosie aan grijze echtscheidingen
Lees ook:Neem opa & oma mee op vakantie

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meryl Streep laat de seks bij ouderen weer spetteren!

  1. Reines

    Ik heb hem gezien. Fantastische film en Steve Carell vertolkt werkelijk een fantastische rol. Zeker een aanrader.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>