De jongens tegen de meisjes: we blijven het leuk vinden // Media

‘De jongens tegen de meisjes’. Op de basisschool deden we het met spelletjes en nu kijken we er naar. Mars versus Venus: het blijft mannen en vrouwen boeien. Want doordat we wel gelijkwaardig zijn, maar niet gelijkaardig kunnen we lachen om elkaar en ons op z’n tijd ook danig irriteren.

Daarom is dit oude format in nieuw jasje ook een kijkcijferkanon bij RTL4………….

De show, gepresenteerd door Chantal Janzen & Tijl Beckand scoorde direct vanaf de eerste uitzending op 21 mei jongstleden. Dat gebeurt niet vaak bij een nieuw programma. Zelfs bedenker en TALPA-eigenaar John de Mol had dit succes niet ingeschat, meldt Mediacourant.

In een humoristische spelshow nemen 2 teams ~jawel: de meisjes tegen de jongens~ het tegen elkaar op. Het ene, onder leiding van Chantal bestaat uit bekende vrouwen, het andere bestaat uit Tijl en bekende mannen. Beide teams kunnen op hulp uit een voor elk 100-koppig publiek rekenen.

Wij hebben voor de redactie nog wel wat tips hoor: Druk bijvoorbeeld maar eens op DEZE RUBRIEK. Wel aan bronvermelding doen. Succes gewenst! We kijken…..

‘De jongens tegen de meisjes’ elke zaterdag om 20.30 uur op RTL 4.

Lees ook:Publieke Omroep laat zien hoe je iemand met klassieke muziek in bed krijgt
Lees ook:Waarom meisjes veel eerder volwassen zijn dan jongens
Lees ook:Het verschil tussen mannen en vrouwen is al zichtbaar in de kindertijd
Lees ook:Japanse meiden worden gruizig van tongende jongens
Lees ook:Een gevaarlijk boek voor jongens

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *