Zwanger is het nieuwe sexy

Jaren geleden al stond Demi Moore naakt en zwanger op de cover van Vanity Fair.

Destijds was het wereldschokkend.

Nu steeds meer vrouwen openlijk in verwachting zijn en hun rondingen niet wegstoppen onder tentjurken, laat de mode-industrie haar modellen ook niet meer met zwangerschapsverlof gaan………….

Zo liep Miranda Kerr de show van Balenciaga in september in Parijs, terwijl zij 6 maanden in verwachting was. Gisele Bündchen deed een show met een zichtbaar zwangere buik, namelijk die van Colcci tijdens Sao Paulo Fashion Week.

Jourdan Dunn (zie illustratie) kreeg zelfs een extra vulling om haar middel gebonden, om haar al zwangere buik zelfs nog groter te laten lijken voor de show van Jean Paul Gaultier.

De zwangere modellen sierden ook tal van covers van tijdschriften. Zo poseerde Claudia Schiffer, volledig naakt, met haar bolle buik voor de Duitse Vogue en stond Miranda Kerr op de voorkant van de Australische variant van het tijdschrift.

Joe Zee, creatief directeur bij de Amerikaanse Elle, zette Cindy Crawford in 1999 al naakt en zwanger op de cover van W. Hij denkt dat de mode-industrie zwangere modellen voortaan als normaal behandelt.

“In het verleden wisten redacteuren waarschijnlijk niet hoe ze zwangere modellen moesten kleden. Ik wil niet zeggen dat het persé elegant is, maar het is wel onderdeel van de modewereld geworden.”

Lees ook:Bouwpakket van de ideale vrouw: zo doe je dat!
Lees ook:‘t Is weer tied voor stevige tieten!
Lees ook:Vrouwen worden (tijdelijk) jonger als ze zwanger zijn
Lees ook:Michiel Huisman als nieuw (internationaal) sekssymbool
Lees ook:Ook Mila Kunis vindt ‘we zijn zwanger’ om te kotsen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>