Getrouwd met een bigamist

Het zal je maar gebeuren. Je bent een alleenstaande moeder en valt halsoverkop voor een man die je via een datingsite een leuke mail stuurt. Je ontmoet hem, wordt verliefd en krijgt een relatie.

Hij is zorgzaam en innemend, wel wat vreemd omdat hij afspraken niet nakomt, zijn telefoonnummer vaak veranderd, geld van je leent en soms wekenlang onbereikbaar is…………

Je komt erachter dat hij regelmatig bij een andere vrouw is. Maar dat mag de pret niet drukken. Je confronteert hem daarmee, en wat blijkt? Hij is eigenlijk een geheime CIA-agent en die vrouw is een collega…sssshh…mondje dicht! Hij laat zelfs documenten zien van de CIA en je mag ook een collega bellen voor bevestiging. Dat die documenten vals zijn en die collega een vriendje uit de bajes weet je natuurlijk niet.

Je vertrouwt hem, trouwt en krijgt 2 kinderen. Het is best gevaarlijk getrouwd zijn met een CIA-agent en je leeft constant in angst voor eventuele represailles en onbekenden. Want je man speldt je op de mouw dat je niemand mag vertrouwen, alleen hem. Als hij op ‘geheime missie’ is, is hij in werkelijkheid bij zijn andere kinderen en vrouw waar hij al tien jaar mee getrouwd was toen hij contact met jou opnam!

En als je dan een telefoontje krijgt van een vrouw die vertelt dat ze al 14 jaar getrouwd is met jouw man, stort je wereldje in. Die andere vrouw is net zo gehersenspoeld als jij. En je komt erachter dat je kinderen nog talloze andere broertjes en zusjes hebben, onder andere de kinderen die hij verwekt heeft bij het kindermeisje.

Mary Turner Thomson heeft dit allemaal meegemaakt en heeft haar ervaringen in een boek beschreven: De Bigamist.

Lees ook:Nederlandse spionnen ontslagen vanwege liefjes in buitenland
Lees ook:Dames, brullen maar: George Clooney is getrouwd
Lees ook:Partners moeten elkaar 3x per jaar een rapport geven
Lees ook:Over liefde tijdens kantooruren
Lees ook:Vreemdgangers willen niets liever dan betrapt worden door hun partner

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>