Een app die meldt of je al stinkt (of niet)

Vrouwen zijn uitgerust met een beter reukorgaan dan mannen. Dat heeft zo zijn evolutionaire redenen, maar vooral in de zomer zijn we daar vaak niet al te blij mee. Mannen ruiken dus minder, maar zweten meer.

Weleens in de tram gezeten naast iemand die blijkbaar geen werkende neus meer had of eraan gewend geraakt is? YEK! Het gaat dan 9 van de 10x om oud zweet, want vers zweet kan nog wel iets sensueels hebben.

Toch duikt niet hygiënisch zijn op in elk rijtje van afknappers van mensen op hun soortgenoten. Er is een app die ons vertelt of we al weer onder de douche moeten of niet….

NIVEA ontwikkelt een telefoonhoes met ingebouwde reukdetectoren. Door die tegen je oksel te houden, wordt gemeten hoe erg of onschuldig de situatie is van dat moment. De elektronica in de hoes staat in verbinding met een app, die NOSE heet en aangeeft of je ‘zweetstatus’ oké is of niet.

Krijg je ‘it’s time’ te zien, dan is het tijd voor wat deo, hopen zij. De status ‘it’s urgent’ verwijst je meteen door naar de douche, omdat geen deo dan nog kan helpen.

Wanneer de ‘stink-ik-of-niet’-app op de markt komt is nog niet bekend.

Lees ook:Vrouwen ruiken het als mannen seks willen
Lees ook:Vrouwen ruiken of er seks in de lucht zit
Lees ook:Partner krijgt de schuld van aanlaten apparaten thuis
Lees ook:Schaam je niet voor je (verse) zweet!
Lees ook:‘Toen ik je zag’: weduwe Isa Hoes over Antonie Kamerling

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>