Dit zegt ‘haar scheiding’ over haar

Naar links? Maar rechts? Alles naar achteren of toch maar een middenscheiding?

De manier waarop het kapsel in vorm gebracht wordt, zegt meer over de persoon dan je zou denken.

Dat meldt vandaag Het Laatste Nieuws.

Kaarsrechte middenscheiding
Loyaal en standvastig, een steun en toeverlaat voor vrienden en familie die een luisterend oor nodig hebben. Intelligent, beleefd en recht voor de raap en begrijpt niet waarom iemand ooit opzettelijk een ander zou beledigen. Een georganiseerd type.

Rechtse zijscheiding
Empathie is de sterkste eigenschap. Een gevoelig persoon die het fijn vindt anderen te helpen. Af en toe zelfs ten koste van zichzelf. Een prima kok, maar als het sociaal aanvaard zou zijn om iedere dag afhaalmaaltijden te eten, heeft dat de voorkeur.

Rommelige middenscheiding
Flexibiliteit als sterkste eigenschap. Houdt van haar werk, maar kan ook zo een andere baan aannemen. Geliefd vanwege warme persoonlijkheid en meegaande aard. Parkeren is niet meteen het sterkste punt, maar ze is wel de koningin van het bal.

Linkse zijscheiding
Een echte carrièrevrouw. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in de weer om werk en gezinsleven te combineren. Een groot hart voor dieren en kinderen, maar geen geduld als het op leugenaars of dramaqueens aankomt.

Ponykapsel
Goedlachs en altijd vrolijk, maar wanneer het serieus moet zijn kan dat ook. Diep van binnen juist erg ambitieus en perfectionistisch ingesteld.

Geen scheiding
Weet exact wat ze wil in het leven en heeft de toekomst al helemaal uitgestippeld, maar zal dat niet snel aan anderen laten weten. Ze komt namelijk graag verrassend uit de hoek. Drama’s en/of roddels zijn niet aan haar besteed, maar soaps kijken is 1 van haar heimelijke genoegens.

Lees ook:De 6 fases van liefdesverdriet
Lees ook:Vrouwen houden van mannen met klassiek kapsel, geen fratsen alsjeblieft
Lees ook:Wat we allemaal willen: samen oud worden
Lees ook:50′ers zijn de nieuwe 30′ers
Lees ook:Thuiswerken is slecht voor relatie- en gezinsleven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>