Chinezen krijgen weeën toegediend alvorens hun vrouw gaat baren

Een Chinees ziekenhuis biedt aankomende vaders de mogelijkheid om een bevalling te ervaren, nadat vrouwen bij het ziekenhuis hebben geklaagd over hun mannen.

Dat zij het zelf maar eens aan den (mannen-)lijve ondervinden, meldt The Guardian.

Volgens de vrouwen zouden hun mannen niet weten hoeveel pijn ze moeten doorstaan. Bovendien klaagden de vrouwen over de beperkte betrokkenheid en sympathie van hun man bij de geboortes van hun kind.

Daarom besloot een ziekenhuis in de Chinese provincie Shangdong om 2-wekelijkse bijeenkomst op te zetten, waarbij mannen de pijn kunnen ervaren die komt kijken bij een bevalling.

Inmiddels hebben ruim 100 moedige mannen zich opgegeven voor de bijeenkomst.

De mannen worden aangesloten op een machine die via plakkers elektrische schokken naar de buik verstuurt. Langzaam wordt de frequentie en de sterkt, tot de vergelijkbare weeën tijdens de bevalling. Het niveau van de echte pijn is volgens het ziekenhuis namelijk niet te evenaren.

Veel mannen haalden het niveau van de pijn die het meeste in de buurt komt van een bevalling niet en smeekten de dokteren om te stoppen. Een van de aanwezige mannen zei dat het tijdens de bevalling leek alsof mijn hart en longen uiteengereten werden.

Voor hun programma ‘Proefkonijnen’ deden Dennis Storm & Valerio Zeno vorig jaar hetzelfde……

Lees ook:Mannen naar het café als hun vrouw bevalt of een taak geven
Lees ook:Mannen trekken bevallingspijn niet
Lees ook:Vrouwen zijn minder kleinzerig dan mannen
Lees ook:Vrouwen ervaren intensere pijn dan mannen
Lees ook:Mannen hebben een hogere pijngrens dan vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>