Wat mannen qua kleding verkeerd doen

We hebben al een een resumé gegeven van de kledingstukken en/of -combinaties bij mannen waar vrouwen van gruwen. Vice versa trouwens ook.

Maar waar het de mannen aangaat, lijkt Nederland toch nog steeds ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ en is er een soort overwaardering van de jeans en de sneakers, die dan 9 van de 10x ook nog niet goed passen.

Hoe zuidelijker je komt in Europa, hoe beter de mannen gekleed zijn, maar dat geldt nog niet voor België…….

Zo blijkt uit uitsparken van de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis, die bij onze zuiderburen een programma heeft dat ‘All you need is Jani’ heet.

“Veel mannen gaan te comfortabel gekleed: te wijde, te grote en te sportieve kledij”, vertelt hij in TV Familie.

“Maar je kan ook comfy gekleed zijn met een chino, het hoeft zeker niet altijd een jogging te zijn. Een andere fashionblunder die je vaak ziet, is dat mannen hun kledij extreem lang blijven dragen. Zelfs de T-shirts van toen ze 16 waren. Ik zeg niet dat je elk jaar een nieuwe garderobe moet hebben, dat doe ik ook niet. Maar wat versleten is, doe je weg. Waar ik een hekel aan heb, zijn opgewolde truien: die vliegen meteen de deur uit. Mannen mogen zich ook wat meer opkleden. Casual is oké voor overdag, maar als je met je vrouw uit eten gaat, kleed je dan op: een blazer met een hemd. Meer hoeft dat niet te zijn en je vrouw vindt het leuk.”

Het kledingstuk dat elke man volgens Jani in zijn kast moet hangen, is een blazer. “Voor mij is een blazer voor een man zoals een handtas voor een vrouw. Hét accessoire om je look af te maken.”

Geen geld, tijd of zin om naar Italië te trekken? Geen nood: digitaal kun je goed geklede heren kijken op urbangentlemen.blog: stylish, maar altijd met een kleine knipoog naar zichzelf!

Lees ook:Een kind moet schattig zijn, maar een vrouw niet!
Lees ook:Tips voor single vrouwen van ‘All you need is Jani’
Lees ook:Goed gekleed krijg je betere seks
Lees ook:Man allergisch voor zijn vrouw
Lees ook:Wat vrouwen qua kleding graag anders zien bij hun man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>