Liever een kuis huis of seks? Neehee: seks in een kuis huis graag!

Ik ben die onderzoekjes zo zat die altijd claimen dat vrouwen liever DIt of liever DAT doen dan seks hebben. Wat een gelul!

Dat soort onderzoekers gaan duidelijk voor de koppen in de verhalen. Neem nu weer deze: vrouwen hebben liever een opgeruimd huis dan seks……

Het zou weer eens blijken uit onderzoek bij 3500 Britten door UITERAARD de firma in schoonmaakartikelen BEKO.

Een kuis huis is voor 36% van de ondervraagden de topprioriteit terwijl seks slechts bij 18% bovenaan het lijstje staat.

Het is dus een kwestie van prioriteiten, van volgordes.

De onderzoekers stelden vast dat de meeste mensen rommel vervelender vinden dan in de file staan of moeten wachten aan de telefoon en luisteren naar de wachtmuziek. In het huishouden blijken er ook nog steeds verschillen te zijn tussen de seksen. Vrouwen zijn gemiddeld 6 uur meer bezig met huishoudelijk werk dan mannen.

Vrouwen poetsen volgens de poll gemiddeld 17 uur per week. Een kwart van de vrouwen denkt bovendien dat haar partner niets doet in het huishouden, hoewel sommigen inschatten dat manlief ongeveer 6 uur per week de handjes laat wapperen.

Uit de resultaten blijkt ook dat de genderstereotypen nog lang de wereld niet uit zijn. 38%  van de mannen vindt namelijk dat strijken vrouwenwerk is. Het vuilnis buiten zetten vindt 48% van de heren dan weer een schone mannentaak.

Mannentaken of vrouwentaken: onderzoekjes moeten wel goed geïntepreteerd worden, anders krijg je stapelgekke toestanden! Laat je dus niet verneuken!

Lees ook:Poetsvrouwen zijn ook seksvrouwen
Lees ook:Muziek zorgt voor smaak, saamhorigheid en seks in een relatie
Lees ook:Mannen pissen over de rand, maar willen wel graag een schone pot
Lees ook:‘Hoe meer de man zuigt, des te minder hij neukt’
Lees ook:Vrouw met werkeloze man thuis doet méér in het huishouden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>