Zoenen doe je dus niet zó!

Een eerste zoen is doorslaggevend.

Als die niet lekker is, wordt het natuurlijk nooit wat tussen 2 mensen.

Voorts ‘proeven’ vrouwen letterlijk wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Met andere woorden: of de heer in kwestie een leuke onenightstand is of een geschikte partner c.q. een goede vader voor haar eventuele nageslacht.

En omdat er nooit zoveel gezoend wordt als in de nieuwjaarsnacht, kun je morgen maar beter goed voorbereid zijn….

Daarom hier 8 foute zoentypes op een rijtje.

* De Hagedis
Zo’n man propt zijn tong naar binnen en weer naar buiten en vaak in een duizelingwekkend tempo. Dit zogenaamde hagedissen-kussen windt vrouwen bepaald niet op. Het komt niet teder en nadenkend over.

* De Puppy
Bij een opgewonden jonge labrador is het leuk om zo begroet te worden. Onbehouwen en kwijlerig likken vinden vrouwen van mannen echter niks. Gebruik meer subtiliteit.

* De Miele
Als een wasmachine draait deze kusser rondjes in haar mond. Vaak wil zo’n man ervaren overkomen, maar dat is hij niet. Binnen de kortst mogelijke tijd heb je allebei kramp in de kaken en niet van het lachen!

* De Hyena
Deze zoener is van korte felle bijtjes van nek (is nog lekker) via wang (wordt al minder) naar haar lippen (au au). Behalve bij zeer SM-gerichte vrouwen scoor je hier niet mee.

* De Breedbekkikker
Mannen die letterlijk een grote mond hebben (vinden vrouwen best sexy), moeten extra fijnzinnig te werk gaan, anders krijgt zij het gevoel in een zwembad beland te zijn. En mag zij tussendoor ook nog even naar adem happen? Doseren dus!

* De Kliko
De gore giechel staat met stip op 1 van de grootste afknappers. Het is niet zo dat je alle knoflook en specerijen moet laten staan, maar een dagelijks gepoetste en verzorgde mond gaat niet stinken naar de GFT-bak. Regelmatig flossen en tandenstokers gebruiken werkt dus beter dan op het laatste moment wat pepermuntjes naar binnen werken. En zo’n mondspray vinden vrouwen ook enorm fout trouwens.

* De Slome
Deze kusser weet absoluut niet wat en hoe hij iets moet gaan aanrichten en legt verwachtingsvol zijn tong maar in haar mond. In de hoop dat zij dan wel zal aangeven wat de bedoeling is. Maar vrouwen willen wel wát initiatief, dus op die manier is de zoenpartij met een minuut weer voorbij.

* De Jordan
Die borstel moet je dus zelf wel dagelijks hanteren, maar je hoeft er niet voor te gaan spelen bij haar. Af en toe langs haar tanden is heel lekker, maar geef haar geen poetsbeurt op het moment dat jullie innig worden.

Hoe het dan wel moet? Klikken maar voor deze *korte zoencursus voor mannen* en hieronder nog wat filmische inspiratie op de koop toe……

Lees ook:Zoen-afknappers voor vrouwen: van de ‘wasmachine’ tot aan de ‘vaatdoek’
Lees ook:Adem mijn adem
Lees ook:Tongzoenen helpt tegen snurken
Lees ook:Dit denken vrouwen echt op 1e date (maar zeggen het niet)
Lees ook:Ontslagen en gescheiden vanwege een slechte adem

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>