Een pil tegen zeurende vrouwen

De meestgehoorde klacht van mannen over hun vrouw? Ze zeurt zo!

Ze is best lief, mooi, slim en goed voor de kinderen, maar jemig wat zeurt ze! Herkenbaar?

Deze mannen kunnen dan hun vrouw binnenkort een pilletje onder de tong stoppen……..

Zo beweert echter de makert van de anti-zeur-pil ‘Mindset Living Remedy’.

Het middel is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen, maar zou vooral z’n werking doen bij die laatsten. Een mengeling van aloe vera, Chinese en westerse kruiden moet de gedachten kalmeren en confrontatie en irrationeel gedrag beperken. Ook het hormonale evenwicht zou er door hersteld worden.

“Dit middel kan de meest boze en humeurige dames of heren in gelukkige, ontspannen personen veranderen.” Je brengt dit 2x per dag onder de tong aan en het resultaat zou binnen 8 weken merkbaar moeten zijn. Toch lijkt woordvoerder Michael Riley zelf niet overtuigd van de werking het medicijn, want hij besluit met: “Er zijn geen garanties in deze wereld, maar een kans als deze is de moeite van het proberen waard.”

Voor heel wat stellen zou de ‘Mindset Living Remedy’ goed nieuws kunnen zijn. Een recente Britse enquête toonde namelijk aan dat 87% van de vrouwen toegeeft dat ze het hun man soms lastig maken. Ze zouden in een jaar tijd bijna 8000 minuten tegen hem zeuren over huishoudelijke taken, drankgebruik en gezondheid.

Lees ook:Tongzoenen helpt tegen snurken
Lees ook:Zoen-afknappers voor vrouwen: van de ‘wasmachine’ tot aan de ‘vaatdoek’
Lees ook:Prop je snurkende partner een fopspeen tussen de lippen!
Lees ook:Snurk(st)ers-alarm
Lees ook:Hiermee jaag je hem of haar in de armen van een ander!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Een pil tegen zeurende vrouwen

  1. Pingback: Zijkwijven redden mannenlevens | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>