Onderbroekenpsychologie: wat zegt het slipje over haar?

De termen voor ondergoed: tanga, slipje, string en hipster zullen veel mannen worst wezen.

Dat is immers allemaal maar verpakking.

Maar heren, voordat u met uitpakken begint: let toch maar even op.

Want de keuze voor ondergoed kan heel veel vertellen over de draagster………

Dat lees ik althans vanochtend in het Vlaamse Nieuwsblad.

KANT AAN DE BROEK
De kans is groot dat zij zich vroeger niet sexy voelde, maar die onzekere periode is voltooid verleden tijd. Nu beseft ze maar al te goed dat haar vrouwelijke vormen kunnen bekoren. Wie sexy lingerie (kant, jarretelles) draagt, voelt zich zelfverzekerd en straalt dat ook uit.

SPORTIEF
De sportzaal lijkt wel haar natuurlijke habita, met een lichte voorkeur voor nieuwe trends à la zumba en Ubound. Thuis loopt deze sportieve vrouw graag rond in onderbroek met matching topje en kan ze het niet nalaten om een gek dansje te doen voor de spiegel.

OMA’s NO NONSENSE
Strings en kanten niemendalletjes liggen niet in haar onderbroekenla. Ouderwetse doch heel comfortabele onderbroeken uit oma’s tijd daarentegen in alle kleuren. Deze vrouw houdt van comfort en daar is niets mis mee. Wellicht ligt zij in haar vrije tijd het liefst languit in de stoel met een gezonde snack.

STRINGDING
Toen ze jong en onervaren was, kreeg ze veel aandacht doordat haar string net iets te hoog uit de broek kwam. Uit deze gênante situaties heeft ze geleerd. Zo heeft deze vrouw zelfs een paar vleeskleurige strings in de kast liggen voor onder een aansluitend wit jurkje. Sommige mannen vinden ‘nude’ ondergoed oubollig, maar daar trekt zij zich niks van aan.

SLIPJESLOOS
En deze vrouw trekt (zich) letterlijk niks aan van wat een ander vindt. Ze doet steeds waar ze zin in heeft en weet exact wat haar doel is in het leven. Als dat ondergoedloos naar een belangrijk feest gaan inhoudt, dan is dat zo. Ze doet er zelfs graag nog een schepje bovenop door ook voor een weinig verhullende outfit te kiezen. Dit zijn bijzondere vrouwen!

Lees ook:Nieuwe vriendin? Nieuw ondergoed!
Lees ook:Vrouwen zonder of met prille relatie dragen de meest sexy lingerie
Lees ook:Ondergoed keert zich om: vrouwen in een grote en mannen in een kleine slip
Lees ook:Veel vrouwen voelen zich nou nooit eens sexy
Lees ook:Vrouwen winnen de strijd van mannen om de beste kant van het bed

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>