(V)oo(oor)delen over haarkleur

Blonds have more fun. Zwartharige vrouwen zijn onderdanig. Pas op voor de rooien. En een brunette is gemiddeld.

Het zijn stereotypes.

Maar wat is er in de loop van de tijd daadwerkelijk over onderzocht?

Kortom: wat zegt haar haar?

Blondines worden over het algemeen beter behandeld door vreemden. Ze zijn dan ook sneller gemotiveerd om een opdracht tot een goed einde te brengen.

Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en zullen ze sneller ‘nee’ durven zeggen tegen een leidinggevende. Omdat ze zo van zich afbijten, worden ze sneller opgemerkt op de werkvloer en dat werkt dan weer in hun voordeel op salarisvlak.

Brunettes stralen betrouwbaarheid uit, ook op hun werk. Mensen zullen hen sneller geheimen vertellen of raad vragen bij een probleem. Bovendien kan die vertrouwensfunctie helpen om meer verantwoordelijkheden te krijgen op de werkvloer.

Zwartharige vrouwen stralen mysterieusheid uit, die mannen wild maakt. Bovendien associëren mannen zwartharige vrouwen met gemakkelijke seks. Het mag dan ook niet verwonderen, dat het vooral vrouwen met een zwarte haardos zijn die vreemdgaan.

Roodharigen zijn extra vurig en dat uit zich in bed. Uit onderzoek blijken deze passionele types ook werkelijk meer sekspartners te verslijten en vaker seks te hebben dan alle andere haarkleuren. Spijtig genoeg is slechts 4% van de wereldbevolking van nature roodharig.

Lees ook:Slanke mensen leggen makkelijker contacten dan dikkere
Lees ook:Mediation bij echtscheidingen scheelt geld én leed!
Lees ook:Vrouwen denken het meest aan seks op hun werk
Lees ook:Tienermeisjes & hun moeder
Lees ook:Vreemdgaande moeder, vreemdgaande dochter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>