Geobsedeerd smssen

Weleens meegemaakt? Je bent verliefd en smst met het object van je liefde. Stoute, leuke, opwindende smsjes sturen jullie elkaar en de stroom berichtjes houdt maar niet op.

Je bent volkomen in de ban van het apparaatje, het toontje of bliebje of melodietje dat aankondigt dat er weer een kortstondig moment van rust of juist een serie hartkloppingen volgt. Als je maar contact hebt, dan is alles goed. Maar wat als je het stiekem moet doen?

Als je bijvoorbeeld getrouwd bent en thuis zit met echtgenoot en kinderen. Als je moet wachten tot je man of vrouw even weg is, en de kinderen eindelijk naar bed of uit spelen zijn? Killing moet dat zijn, en dat is het dus ook. Voor jezelf, maar ook voor je huwelijk, je kinderen en wie weet wat voor omgeving er nog bij betrokken kan zijn of worden. Maar wat kan jou het schelen, want jij bent verliefd. Blind, hoteldebotel, volkomen en klaar.

Vandaag hoorde ik iemand daarover zeggen: normaal gesproken heb je zo’n verliefdheid al gehad toen je jong en vrijgezel was, maar als je al getrouwd bent, dan weet je niet wat je overkomt. Alsof je niet op iedere leeftijd verliefd kunt worden. Alsof het geen schade kan veroorzaken als je vrijgezel bent. Als je verliefd bent, dan vertoon je asociaal gedrag, maar zoals Chet Baker (en anderen) zong: The world will always welcome lovers.

Nou ja, de wereld min je echtgeno(o)t(e)  in dit geval…

Lees ook:De wijsheid van Alfons Vansteenwegen
Lees ook:Als je maar genoeg ‘Ik hou van jou’ zegt, groeit de liefde vanzelf
Lees ook:Huwelijk is voor volwassenen
Lees ook:Hippe vrijgezel of oude vrijster?
Lees ook:Maakt liefde blind? Neuh, maar verliefdheid wél!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>