Vrouwen willen op Cara Delevingne lijken, mannen begeren Megan Fox

Mannen en vrouwen hebben hele andere ideeën over schoonheid, zo is al heel vaak gebleken.

Vaak willen vrouwen ook zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor hun vriendinnen en niet voor de eventuele mannen die hun pad kruisen.

Mannen zien het liefst een Megan Fox voorbij lopen, terwijl vrouwen op Cara Delevingne willen lijken.

Dat blijkt uit een onderzoek van het erotische lingeriemerk Bluebella onder 1000 mannen en vrouwen, wat resulteerde in 4 ‘ideale plaatjes’ die onderaan dit bericht staan.

Als vrouwen konden kiezen, zouden ze het liefst het gezicht van topmodel Cara Delevingne hebben, gecombineerd met het haar van Kate Middleton en de borsten van Jennifer Aniston.

Mannen zien echter liever een vrouw met het gezicht van Megan Fox, de borsten van Kim Kardashian en het haar van Scarlett Johansson.

Voorts willen vrouwen graag de gespierde, platte buik van Gwyneth Paltrow, de heupen van Emma Watson en de benen van Elle Macpherson.

Mannen zien liever een vrouw met de buik van Michelle Keegan, de heupen van Kelly Brook en de benen van Rosie Huntington-Whiteley.

De heren willen zelf graag het haar van Brad Pitt, het gezicht van David Beckham, de torso van Ryan Gosling, de biceps van Hugh Jackman en de benen van voetballer Frank Lampard.

Vrouwen kleuren een ander plaatje in. Zij zien een ideale man als met het haar van Harry Styles, het gezicht van Jamie Dornan, de torso van topmodel David Gandy, de biceps van Brad Pitt en de benen van David Beckham.

Lees ook:Plak de bovenkant van Brad Pitt op het onderstel van David Beckham
Lees ook:Ben je model kers of rabarber? En is manlief pastinaak of prei?
Lees ook:Hier zijn ze: de ideale man volgens mannen en volgens vrouwen
Lees ook:Hou je vast: de meeste mannen denken dat ze op Brad Pitt lijken
Lees ook:Mannen, maar ook vrouwen met platte buik zijn mateloos populair

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>