The Beard: ‘Irina voor veel geld ingehuurd omdat Bradley Cooper homo is’

GayBeardTranen met tuiten plengde menig vrouw vorig jaar, toen bekend werd dat lieveling Bradley Cooper aan de vrouw was. De gelukkige dame, Irina Schayk, ontving haatmails en het was duidelijk dat de buitenwereld deze relatie niet pruimde.

Inmiddels zou Bradley een einde hebben gemaakt aan de verbintenis, omdat moedertje lief haar ook al niet bliefde……

Volgens bronnen ging het tijdens Kerstmis mis, meldt The Sun.

Irina, Bradley en zijn moeder Gloria zouden Kerst vieren in LA, maar toen braken er ruzies uit tussen het paar. Zij en zijn moeder konden het enige tijd goed vinden, maar hoe langer het duurder, des te duidelijker het werd dat ze geen klik hebben.

Gezien het feit dat Bradley samenwoont met zijn moeder, leverde de onenigheid tussen moeder en ‘schoondochter’ de nodige spanningen op.

“Bradley is heel close met Gloria”, aldus de bronnen. ‘Ds dat zette zijn relatie met Irina behoorlijk onder druk. Zij is een sterke Russische vrouw die precies weet wat ze wil en dat stond Bradley’s moeder kennelijk niet aan.”

Irina (30) had eerder jarenlang een relatie met voetballegende Cristiano Ronaldo. Boze tongen beweren dat zij vooral de kost verdient als ‘gay beard’, oftewel: een dame die voor veel geld is ingehuurd om te verhullen dat de man aan haar arm eigenlijk homoseksueel is.

Andere mannen die ‘beschuldigd’ werden van zo’n ‘beard’: John Travolta, George Michael, David Copperfield en ook Tom Cruise.

Lees ook:Bradley Cooper is de Sexiest Man Alive
Lees ook:Danielle viert haar kartonnen huwelijk met Bradley Cooper
Lees ook:Kopzorgen van mannen: liever grijs dan kaal
Lees ook:Saillante details scheiding Nicole Kidman & Tom Cruise & Scientology
Lees ook:‘Hey Katie, deze cruise ga jij niet verlaten!’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>