Anouk durft het: zwanger van haar 6e kind

AnoukZwangerEen gezin met 6 kinderen bestieren: er zijn weinig vrouwen die hier aan moetend denken, maar zangeres Anouk doet het gewoon. En voor het grootste gedeelte ook nog in haar eentje.

Ja, haar inkomen zal ongetwijfeld boven modaal zijn, waardoor ze in staat is de broodnodige hulptroepen in te roepen, maar toch: petje af.

Het lijkt me wel leuk om haar als moeder te hebben en de baby komt in een vol, gezellig gezin……

Rockchick Anouk maakte het blijde nieuws vandaag hoogstpersoonlijk wereldkundig via Instagram met een foto van haar groeiende buik.

De vader van de spruit in haar buik is de jonge Dominique Schemmekes, met wie de 40-jarige zangeres sinds begin vorig jaar samen is.

De The Voice of Holland-coach vertelde vorig jaar openhartig dat zij al een aantal keer in verwachting was geweest, maar dat dat telkens mis was gegaan. Nu wordt het liefdesgeluk van Anouk en Dominique alsnog bekroond.

5 kinderen heeft Anouk reeds. Met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

Ze heeft al aangekondigd dat ‘nummer 6′ haar laatste kindje wordt: “Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.”

Lees ook:Anouk vindt seks het belangrijkste in een relatie, maar staat zelf even droog
Lees ook:Jongens die opgroeien zonder vader komen later dan gemiddeld in de puberteit
Lees ook:Documentaire Unorthadox volgt liefde en breuk met Anouk
Lees ook:Lekker uit je dak op een echtscheidingsparty
Lees ook:Einde recessie? Er worden weer meer kindjes gemaakt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>