Chantal Janzen: ‘het geheim van een goed huwelijk is vooral veel seks blijven hebben’

chantal_robijnDeze week is Chantal Janzen haar ‘katoenen’ huwelijk met met ondernemer Marco Geeratz. Het was dinsdag precies een jaar geleden dat het stel in Londen trouwde.

Paul de Leeuw sloot toen hun huwelijk in de Britse hoofdstad als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Veel seks, dat is het geheim voor een goed huwelijk, volgens Chantal………

De van origine Limburgse musical-actrice en TV-presentatrice vertelde dat aan SBS Shownieuws

Shownieuws toog daarom richting Janzen om haar te feliciteren met dit eerste jubileum. Daar bleek dat Janzen net terug was uit Londen waar ze samen met haar man herinneringen was gaan ophalen. Op de vraag wat het geheim voor een goed huwelijk was, gaf de presentatrice en actrice vervolgens een duidelijk antwoord: “Ik denk toch heel veel seksen.”

Chantal leerde Marco al in haar puberteit kennen via haar oudere broer Roger. Ze groeien beiden op in het Limburgse Tegelen en kennen vanuit hun jeugd veel dezelfde mensen. Marco wordt jong vader: op zijn 19de krijgt hij samen met zijn toenmalige vriendin dochter Esmée (nu 25). Later volgen nog dochter Isaa (nu 21) en zoon Zion (nu 17). “Ik heb als 16-jarige zelfs wel een uurtje op Esmée gepast”, vertelde Chantal 2 jaar al eens in een interview in JAN.

In 2006 komen de twee elkaar bij toeval tegen in Amsterdam. Het blijkt dikke mik. Ze sluit zijn kinderen, toen tussen de 8 en 16 jaar, al snel in haar hart. Het contact met de ex van Marco, de moeder van zijn kinderen, is zelfs zo goed dat zij de voogd is van James, het nu 6-jarige zoontje van Chantal en Marco.

Lees ook:Chantal Janzen voor de 3e x MILF van het jaar
Lees ook:Nederlanders willen de kerst wel doorkomen met Chantal Janzen of Dennis Storm
Lees ook:Singles willen het bed delen met Jeroen Spitzenberger of Chantal Janzen
Lees ook:Docent (55) trouwt leerling (22) met wie hij al 11 (!) jaar relatie onderhoudt
Lees ook:Cor & Wim vieren hun albasten huwelijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>