Emile Ratelband doet het met de nanny; waar kennen we die ook alweer van?

fran-drescher-012-757143Emile Ratelband (66) is een half jaar na de dood van zijn laatste geliefde aan de scharrel gegaan met de 25-jarige nanny van zijn kinderen: Linda Snel.

Klinkt u bekend in de oren? Dat kan, er zit warempel een kras in de plaat. METRO maakte vandaag een overzicht van de mannen die het aanlegden met kindermeisjes……..

Frank Rijkaard & Stefanie Rucker
In 2009 beëindigde de voormalig bondscoach na bijna 20 jaar zijn huwelijk met Monique om verder te gaan met nanny Stefanie

Lodewijk Hoekstra & Renee
Net als Emile Ratelband vond ook Lodewijk Hoekstra van ’Eigen Huis en Tuin’ troost in de armen van de kinderoppas.

Ben Affleck & Christine Ouzounian
De vonk tussen de 28-jarige nanny en de 42-jaige Affleck sprong over tijdens een familievakantie op de Bahamas. Inmiddels blijkt de vrouw die jarenlang de steun en toeverlaat was van het gezin Affleck een ’nanny from hels. Sinds Ben het contact verbrak om zijn huwelijk te redden, wil Ouzounian wraak.

Ethan Hawke & Ryan Shawhuges
Terwijl zijn vrouw Uma Thurman de heldin uithing in de vele films van regisseur Quentin Tarantino, zette Ethan Hawke de bloemetjes buiten met de oppas. Het betekende het einde van zijn huwelijk.

Jude Law & Daisy Wright
10 jaar geleden toen Jude Law verloofd was met Sienna Miller, piste buiten de pot met Daisy, de nanny van de 3 kinderen van zijn ex-vrouw. Na excuses bleef het nog een jaar aan met, waarna het stel er alsnog de brui aangaf. Jaren later trouwden Law en Miller overigens alsnog, maar ook dit hield geen stand.

Lees ook:Dames, neem een toyboy: dan haal je de 100 wel!
Lees ook:Hoe leg je je grootouders uit wat ‘piktikken’ is?
Lees ook:Chinees trouwt zijn vermoorde geliefde
Lees ook:Opa gaat los op Tinder
Lees ook:Afgewezen minnaar bijt vrouw oor af

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>