BN’ers scoren onderlinge seksavontuurtjes via social media

BN’ers regelen hun afspraakjes, hook-ups en seksavontuurtjes met elkaar via Facebook en Twitter.

‘Via Twitter word ik regelmatig benaderd door andere bekende mensen om eens een x-aantal beschuiten te verorberen samen. Tinder voor celebrities noemen mijn vrienden het ge-message en ge-dm via social media……..’

Aldus Halina Reijn in haar column voor glossy JAN.

Volgens Halina zijn de uitnodigingen aan haar adres niet altijd bedoeld om een lekker lange verkering op te bouwen, maar is het vooral een praktische oplossing voor een lekker robbertje seks.

“Facebook en Twitter worden ook in ‘mijn kringen’ gebruikt voor efficiënte, casual seks, want, zo lijkt de theorie, iemand die óók een publiek beroep heeft, lult niet en is dus te vertrouwen. Zomaar ‘een burger’ (zoals een van mijn vrienden medemensen placht te noemen) mee naar huis nemen is te risicovol geworden. Hoe integer en eerlijk een persoon ook overkomt, uiteindelijk word je als BN’-er gereduceerd tot een goed verhaal en is de verleiding om zo’n avontuur te delen via Instagram met een heimelijk geschoten foto menselijkerwijs te groot.”

Halina wijdt ook uit over de date-moeilijkheden waar ze als BN’er inderdaad tegenaan loopt. Wanneer ze door een onbekende bewonderaar mee uit wordt gevraagd bijvoorbeeld.

“In uitzonderlijke gevallen ga ik weleens in op een verzoek tot contact en drink dan nerveus een kopje thee in een openbare ruimte. Meestal kom ik bedrogen uit. Niet omdat de man halverwege het gesprek een seriemoordenaar blijkt te zijn, maar omdat het hele gesprek geen eerlijke kans krijgt. Zijn T-shirt is al doorweekt met angstzweet voordat er een woord is gewisseld.”

Lees ook:Als Carice van Houten een piemel had, was Halina Reijn getrouwd
Lees ook:Twitteren over rampzalige dates
Lees ook:Players
Lees ook:De computer blijft online; ook tijdens een partijtje seks
Lees ook:Je beste vriend(in) meenemen naar je eerste date

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>