Oud Koning Albert van België moet nu echt met de billen bloot

De Belgische oud-koning Albert lijkt steeds meer weg te hebben van de ‘Schurk van Oranje’, Bernard van Lippe Biesterfeld.

Morgen start het proces van Delphine Boël tegen haar vermeende vader koning Albert.

Haar advocaat hoopt dat ze een eerlijk proces krijgt en dat de rechter niet te erg onder de indruk zal zijn van de tegenpartij.

Delphine wil laten erkennen dat koning Albert haar biologische vader is. Ze staat recht in haar schoenen….

Aldus haar advocaat in een exclusief interview aan het vtm-magazine Royalty.

“Een zaak tegen een zittende koning, dat doe je niet zomaar. Daar is heel veel tijd over gegaan. We hebben niet getwijfeld, maar je start zo’n procedure niet zomaar. De impact was enorm”, aldus Alain De Jonge, advocaat van Delphine Boël.

“Ik heb alle begrip voor zijn geloof. Hij is waarschijnlijk te biecht gegaan en hij heeft waarschijnlijk absolutie gekregen, dat is heel fijn voor hem maar de consequenties van de relatie, de geboorte van een kind, daar kun je geen absolutie voor krijgen. Dat zijn zaken die heel je leven meegaan.”

“Ik hoop dat het gerecht recht zal spreken alsof het niet gaat om het voormalig staatshoofd maar alsof het gelijk welke burger zou zijn. En dat er dus geen verschil wordt gemaakt en ik hoop dat de rechters niet onder de indruk zijn omwille van de identiteit van de partijen.”

Delphine Boël wil niet langer als ‘illegale dochter van koning Albert’ worden bestempeld. “Ik weet niet of er in België nog iemand is die twijfelt of dat Delphine Boël de dochter is van Albert.” In 2013, drie weken nadat de advocaat van Boël koning Albert had gedagvaard, trad hij af, waardoor Albert zijn onschendbaarheid verloor.

Lees ook:Delphine claimt opnieuw dochter te zijn van zojuist afgetreden Belgische koning
Lees ook:Belgische koning moet DNA afstaan voor vermoedelijke buitenechtelijke dochter
Lees ook:Belgische koning Albert doet ronduit klote tegen zijn buitenechtelijke dochter
Lees ook:TV-tip: documentaire over dubbelleven van voormalige Koning Albert II van België
Lees ook:Voormalig minnares Albert II beweert dat koning Filip een autist is

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>