Beyoncé & Jay Z: is hun relatie nep of is hun crisis marketing?

Veel werd er geschreven afgelopen weken over het powerkoppel nummero uno: Beyoncé en haar echtgenoot Jay Z.

Samen zijn de Carters nu op wereldtour en volgens de gossip-machine is hun relatie inmiddels schonen schijn en zouden ze beiden hun eigen personeel hebben en in aparte hotels slapen.

Maar volgens ingewijden is het juist andersom. De vermeende huwelijkscrisis van het paar is niks anders dan een marketing-truc die de tamme kaartverkoop moet aanslingeren……

Jonathan Hay, die jarenlang goed bevriend was met Jay Z, weet zeker dat het echtpaar de boel flest en er helemaal geen sprake is van een breuk, meldt hij in The Sun.

De kaartverkoop van Beyoncé en Jay’s tour ‘On The Run’ liep in juni nog slecht, er waren toen nog tienduizenden kaarten over. Om de boel op te krikken, bedachten ze huwelijksproblemen.

Immers dan zou het het laatste gezamelijke optreden zijn van de 2 wereldsterren.

“Ze proberen interesse te wekken voor de tour. Als je kijkt naar de timing van de verhalen over hun rammelende relatie is dat allemaal wel heel erg toevallig”, legt Jonathan uit.

Jay Z’s ‘liftincidentje’ met Beyoncé’s zus Solange is volgens hem een schoolvoorbeeld van een uitgekiende publiciteitsstunt.

“Toen kreeg je dat gevecht in de lift en sindsdien wordt er bijna dagelijks over hen geschreven en gaan de kaarten als warme broodjes over de toonbank.”

Zo gauw de tournee is afgelopen is het spontaan weer koek en ei tussen Bey & Jay, denkt Jonathan. “Dan stoppen de verhalen over een huwelijkscrisis ineens en zullen ze weer laten zien hoe géweldig ze het samen hebben.”

Lees ook:Kunstenaars-echtpaar maakt scheiding wereldkundig via YouTube-clip
Lees ook:Zo romantisch: liefdesbrief in fles spoelt na 28 jaar aan
Lees ook:Liefdesgeluk zit in genen
Lees ook:Ménage à trois: de vrouwen geven zelfs elkaars baby’s borstvoeding
Lees ook:Als het aan mannen had gelegen was de kerstkaart al dood geweest

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>