President Hollande: ex als concurrente, partner in ziekenhuis, maîtresse zwanger

Macht en polygamie zijn zolang er mensen bestonden altijd hand in hand gegeaan.

Zeker in het land dat de woorden affaires maîtresses en concubines naam gaf.

Nu president Hollande middels het rioolblad CLOSER op heterdaad is betrapt met een ander in de nacht dan zijn partner Valérie Trierweiler  ~die laatste ligt in shock in het ziekenhuis~ weigert de hoofdpersoon vooralsnog z’n kaken te bewegen over de vermeende affaire……..

Gisteren gaf Francois Hollande een grote persconferentie, maar zweeg over datgeen waar toute La France op zat te wachten.

Na een lange monoloog over de economie mochten de honderden journalisten vragen stellen. En zij wilden vooral weten hoe het is gesteld met het liefdesleven van de president. Maar hij vindt dat dat andere mensen niet aangaat.

Ook bij de vraag of Valérie Trierweiler (foto midden) nog de ‘first lady’ van het land is, bleef het stil.

Hollande zei dat hij de vraag begreep, maar dat dit niet de plaats noch het moment was om daarop in te gaan. Hij zei wel dat ieder in zijn leven moeilijke tijden beleeft, en dat dat nu geldt voor hemzelf en zijn partner.

Hij zegde toe voor zijn reis naar de Verenigde Staten volgende maand duidelijk te maken of ‘première dame’ Valéry Trierweiler nog steeds zijn partner is.

Laatstgenoemde werd vrijdag opgenomen, nadat ze had gehoord over de affaire van Hollande met de actrice Julie Gayet. (foto links)

Als officiële partner van de zittende president heeft Valérie een aantal priveleges, waaronder een eigen kamer in het Elysée en assistentes. Vanaf 2007 is zij de fiancée van Hollande, die bij zijn aantreden beloofde de kiezers niet op te zadelen met relaties of roddels over vrouwen, zoals voorganger Nicolas Sarkozy volgens hem had gedaan.

Voor Valérie was Francois Hollande 30 jaar met politica en partijgenote Ségolène Royal (foto rechts) en hun 4 kinderen. Zij stelde zich na hun scheiding op als directe concurrente van hem.

Inmiddels worden de verhalen steeds spannender in Frankrijk en lijkt het een dagelijkse soap te worden. Vandaag is het nieuws dat de 41-jarige minnares van Hollande al 4 maanden zwanger is van hem.

Het Franse volk heeft de keus al gemaakt. Valérie Trierweiler (48) mag weg uit het Elysée. Zijn vermeende escapade met actrice Julie Gayet (41) is namelijk stukken goedkoper voor de Staat.

Wordt vervolgd

Lees ook:Blurred Lines: President Hollande & Valérie Trierweiler uit elkaar
Lees ook:Ex president Hollande publiceert totaal onverwacht een boek over hun verhouding
Lees ook:Valérie Trierweiler en president Hollande in openbare vechtscheiding
Lees ook:Franse president zegt NON tegen vrouw en stiefzoon die OUI willen zeggen
Lees ook:Bill Clinton heeft 27-jarige zoon bij prostituee

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>