Beroemde über-cougar gaat ‘Vijftig tinten grijs’ verfilmen

Sam Taylor-Wood heeft bevestigd dat ze het eerste boek in de erotische trilogie van E.L. James gaat verfilmen.

Deze vrouw is bekend als video-kunstenares, als über-cougar en als overlevende van kanker……..

De 46-jarige Britse filmmaakster is naar eigen zeggen opgewonden met haar nieuwe opdracht. “Aan de legioenen fans wil ik zeggen dat ik de kracht van Erika’s boek en van de personages Christian en Anastasia eer zal aandoen. Ze zijn ook onder mijn huid gekropen”.

Sam Taylor-Wood is getrouwd met de 23-jarige acteur Aaron Taylor-Johnson (‘Godzilla’), Ze trouwden toen hij 19 was en hun huwelijk deed destijds veel stof opwaaien.

Sam werd als regisseur verkozen boven andere sterke kandidaten als Gus Van Sant, Joe Wright en Angelina Jolie. Oscarwinnaar Darren Aronofsky (‘Black Swan’) zou het aanbod geweigerd hebben.

Producent Michael De Luca verklaart: “Sam bezit het unieke vermogen om complexe relaties op het vlak van liefde, emotie en seksuele chemie op een waardige manier vorm te geven. Dat maakt van haar de ideale regisseur om de relatie van Christian en Anastasia tot leven te wekken. De personages en de levendige verhaalstijl van E.L. James vereisen een regisseur die bereid is risico’s te nemen en daarvoor is Sam de geknipte persoon”.

Zowel Alexander Skarsgard (‘True Blood’) als Ian Somerhalder (‘Vampire Diaries’) zijn volgens de geruchtenmolen in de running om de rol van Christian te spelen. Somerhalders co-speelster en ex-vriendin Nina Dobrev en Lucy Hale (‘Pretty Little Liars’) worden getipt voor de rol van Anastasia.

Lees ook:Volkomen veilige kinder-trailer van ‘Fifty Shades Of Grey’
Lees ook:Kleed je man dan in ‘Vijftig Tinten Grijs’
Lees ook:Jongetjes die verwekt zijn toen hun moeder ‘Fifty Shades Of Grey’ las, heten Christian
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ veroorzaakt echtscheidingen
Lees ook:Richard Burton bleef tot zijn dood van Elizabeth Taylor houden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>