Is de cougar-toyboy-relatie altijd tijdelijk?

Al maanden gonsde het en volgens mij wordt het daardoor (zeker in de VS) een ‘self fulfilling prophecy”.

Het gaat om Demi Moore (49) en haar echtgenoot (33).

Zo’n 9 jaar waren ze samen, waarvan 6 jaar officieel met boterbrief en zij waren toch echt de rolemodels van de cougar met de toyboy.

Helaas, het is over en uit en jawel: om de gekende reden……….

Demi kondigde gisteren tegenover The Associated Press aan dat ze de scheiding doorzet, ‘met groot verdriet en een zwaar hart’. De actrice gaat nu met Ashton bakkeleien over het gezamenlijke fortuin van 232 miljoen.

“Als moeder en echtgenote zijn sommige normen en waarden heilig voor mij.”, verklaarde ze plechtig. Ze doelt hier overduidelijk mee op de affaires van haar 16 jaar jongere echtgenoot. De acteur zou de 23-jarige Sara Leal en een paar vriendinnen hebben uitgenodigd in zijn hotelkamer in de Amerikaanse stad San Diego, op de avond van zijn trouwdag.

Ashton werd al eerder beschuldigd van overspel. Zo zou hij in september 2010 verscheidene keren thuis het bed hebben gedeeld met de 21-jarige Brittney Jones. “Ik zal mijn jaren met Demi voor altijd koesteren” twitterde hij deze week nog.

Eerlijk is eerlijk: zijn huwelijk met de destijds veel beroemdere Demi heeft hem geen windeieren gelegd. Nu is hij de ster van ‘Two And A Half Man’. De aanstaande exen hebben elkaar inmiddels ‘ontvolgd’ op hun favoriete social media.

Lees ook:Elke dag seks: inspirerend, maar de tong op de schoenen!
Lees ook:Steeds vaker valse zedenzaak-aangiftes bij echtscheidingen
Lees ook:Zo ziet ‘vader- & moeder-seks’ eruit
Lees ook:Bruid duwt tijdens de honeymoon echtgenoot in klif
Lees ook:Een regenboog-gezin: Sara met Simon & Luca en 2 kinderen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>