Katja Schuurman & Ellen ten Damme tongzoenen

Katja Schuurman en Ellen ten Damme hebben het de eerste nacht in het Glazen Huis van Radio 3FM erg gezellig gehad samen.

De vrouwen hebben zelfs getongzoend…………

Katja en Ellen kregen goed betaald voor de kus; er werd 300 euro geboden bestemd voor het goede doel: de actie Serious Request die dit jaar geld bijeenbrengt voor ‘de stille slachtoffers van aids’.

Giel Beelen kon zijn geluk niet op en ging tevreden zijn mand in in het Glazen Huis. “Ik ga slapen en lekker dromen thx2 Katja & Ellen. Dag1 was top!” twitterde hij samen met een foto van de zoenende dames.

Het is niet voor het eerst dat Katja en Ellen intiem doen. De 2 vriendinnen deden dit in 2002 al eens voor Ellen’s clip ‘Vegas’.

Tijdens de openingsnacht ontving Ellen ook nog een gouden plaat uit handen van de 3FM Dj’s. Haar 1e Nederlandstalige album ‘Durf Jij?’ ging al 25.000 x over de toonbank.

Lees ook:Valentijnszoenen van Katja Schuurman & Egbert Jan Weeber
Lees ook:Vrouw doet liever vriendin
Lees ook:ZIJ een nachtmerrie, HIJ een erotische droom
Lees ook:Vrouwen omringen zich met vriendinnen tijdens scheidingsproces; mannen zwelgen in hun eentje
Lees ook:Een 2-persoonsbed is om te minnen en niet om samen te slapen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>