Gouden Mark Tuitert & vrouw Helen: een ‘ijselijk’ goed duo

Mark&helenTuitertDe schaatstrots van afgelopen nacht Mark Tuitert kreeg natuurlijk als 1 van de eersten een vette zoen van zijn vrouw Helen Tuitert-van Goozen.

In 1999 werden Mark Tuitert en Helen van Goozen in Geithus wereldkampioenen bij de junioren.

19 jaar waren ze allebei toen bij hen de vonk op het ijs oversloeg.

Zij weet dus als geen ander wat Mark heeft moeten doen en laten om te komen waar hij sinds een paar uur is: bij Olympisch goud…………..

GoudenMarkEn zij stond hem bij. Helen van Goozen, sinds haar huwelijk met Mark Tuitert afgelopen zomer officieel Helen Tuitert, is stellig.

Als deze winter voorbij is, is het ook gedaan met haar carrière op de schaats. Ze heeft het inmiddels te druk met tal van andere zaken. “Alles kost tijd. En eerlijk gezegd vind ik het wat schaatsen betreft wel mooi geweest.’’

Helen (net als man Mark 29 jaar) werkt 3 dagen in het bedrijf van oud schaatser Falko Zandstra en voelt dat ze daarnaast nog wel eens in de knoop komt met andere activiteiten.

“Bovendien is Mark ook 200 dagen per jaar van huis, en dan is het leuk als ik er ook ben en tijd heb als hij wel thuis is.’’

De voormalig wereldkampioene bij de junioren maakte lange tijd vooral furore op de langebaan, waar ze zich ook internationaal kon meten in de World Cups. De laatste jaren richtte ze zich meer op de marathon.

Ze vindt het nu een goed moment om de knoop definitief door te hakken. “We hebben met de Viks-ploeg een fantastisch seizoen. Het is ontzettend leuk met de andere meiden en we boeken goede resultaten. Dit is het soort seizoen waarmee ik mijn loopbaan wil afsluiten. Met plezier en een goed gevoel.’’

En dat zei Helen een paar weken terug, vlak voor de Olympische Winterspelen. Met een gouden plak aan de wand van de echtelijke huiskamer is dit natuurlijk een onvergetelijk schaatsseizoen geworden.

Lees ook:Bridget Jones wordt weduwe en neemt toyboy
Lees ook:Overdonderend succes film III; In elke vrouw zit een Bridget Jones
Lees ook:Veel boeren zoeken weer een vrouw
Lees ook:Lindsey Vonn heeft relatie met Tiger Woods: zou jij hem doen?
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Martin & Wilma zeggen JA, samen met hun 8 kinderen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>