Debbie Rowe gooit seksleven Michael Jackson op straat // Celebs & Plebs

Debbie Rowe, de ex-echtgenote van The King of Pop en moeder van zijn 2 oudste kinderen, komt met hardere middelen in de voogdijstrijd. Ze gooit de zogenaamde ‘juicy details’ uit het voormalige echtelijke ledikant op straat. En het ging er volgens mevrouw Rowe soms behoorlijk kinky aan toe.

“We hebben het bed gedeeld met 5 andere personen.”

Deb meldt dit omdat ze ‘alle leugens en bullshit zat is’. Michael Jackson was volgens haar niet vies van wat extra gezelschap tussen de lakens.

Ze blijft ontkennen dat ze geld kreeg om de kinderen te maken. “Ik heb Michael overtuigd, want ik wilde graag 2 kinderen van hem.”

Ook de gesuggereerde kunstmatige bevruchtingen verwijst ze naar fabeltjesland. “En ik snap ook niet wat mensen tegen ons huwelijk hadden. Het ging gewoon om kinderen en die hebben we samen op de wereld gezet. Het is echt jammer dat sommige mensen niet open minded zijn.”

Het wonderlijke duo was 3 jaar getrouwd. In 1996 stapten ze in Sydney in het huwelijksbootje. “Michael zei: ‘laten we trouwen’ en ik zei ja”.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Debbie Rowe gooit seksleven Michael Jackson op straat

 1. smakeloos

  echt schandalig! ze heeft blijkbaar kortsluiting in der kop gekregen van al die dollartekens die ze ziet! Eerst zegt ze dat ze nooit sex met hem heeft gehad en nou opeens dit???:S:S:S ze moet der doodschamen

    /   Reply  / 
 2. leny

  Wat een akelig mens.

    /   Reply  / 
 3. Laatbloeier

  Alsof we nou echt op die ‘juicy details’ zaten te wachten!!! En wat de kinderen betreft zijn er al zoveel verschillende verhalen in omloop dat we toch nooit de waarheid zullen weten. Hoe belangrijk is het eigenlijk? Michael was voor hen hun vader en daar gaat het om!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>