Familieleden die elkaar lang niet zagen, worden vaak spontaan verliefd op elkaar

GSAZe was 5 toen haar vader uit haar leven verdween.

12 jaar later ontmoette ze hem opnieuw. De seksuele aantrekking was er direct. Sterk én wederzijds.

Nu wil de 18-jarige jonge vrouw, die door haar vader werd ontmaagd, ook trouwen met haar verwekker. En een gezin stichten.

Dat meldt New York Magazine.

Ze vormt al 2 jaar een koppel met haar vader. Enkele dagen nadat ze elkaar opnieuw ontmoetten, ontmaagdde hij haar. Ze willen nu trouwen en verhuizen naar New Jersey, waar incest onder volwassenen niet wordt vervolgd.

De dochter vertelt dat zij en haar vader, die haar verwekte toen hij zelf pas 18 was, een groot gezin willen stichten. Dat hun kinderen genetische afwijkingen zouden kunnen hebben, daar maakt ze zich geen zorgen over. “Dat komt pas voor na generaties van inteelt, zoals bij koningshuizen.”

Studies uit de jaren ’80 tonen aan dat het na lange tijd weer ontmoeten van volwassen familieleden vaak resulteert in wat ‘Genetic Sexual Attraction’ (GSA) wordt genoemd. Tekenen van seksuele aantrekking zouden zelfs in de helft van deze gevallen voorkomen.

Barbara Gonyo lanceerde de term GSA en is oprichtster van ‘Truth Seekers in Adoption’, een hulpverleningsgroep voor adoptiekinderen en hun teruggevonden familieleden.

Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die op zichzelf of op hun familieleden lijken.

Toch blijft dit een taboe. “Die groep houdt zich doorgaans gedeisd. Seks tussen vader en dochter wordt nog altijd als misbruik gezien, hoewel het niet verschilt van andere vormen van GSA”, aldus Barbara Gonyo in 2003 in The Guardian.

In 2010 bracht een wetenschappelijke studie aan het licht dat mensen zich aangetrokken voelen tot mensen die op zichzelf of op hun familieleden lijken. Dit gebeurt dus als de familieleden niet samen zijn opgegroeid. Een normaal gezinsleven houdt de incest dus meestal buiten de deur.

Lees ook:Vrouw wil na 30 jaar weerzien een kind van haar biologische zoon
Lees ook:10 jaar huwelijk en 4 kinderen verder, ontdek je dat je broer en zus bent
Lees ook:Natasha werd verliefd op bloedeigen vader en ging een relatie aan met hem
Lees ook:Vrouwen gaan contact met hun vader uit de weg op vruchtbare dagen
Lees ook:Zowel vader als echtgenoot van Lleahan besloten vrouw te worden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>