Aziatisch sprookje

Het is net een sprookje. Op 30-jarige leeftijd werd een Taiwanese man op zakenreis in Hong-Kong verliefd op een Vietnamees meisje. Toen zij echter terug moest naar Vietnam gaf hij haar als aandenken een foto van zichzelf en een gouden ring………..Ze verloren elkaar uit het oog, maar het meisje beviel wel van zijn dochter zonder het hem ooit te vertellen, zij stierf namelijk 2 jaar later en het meisje werd grootgebracht door een tante. Op haar huwelijksdag kreeg het meisje te horen dat haar tante niet haar moeder was en kreeg zij bij haar bruiloft de twee liefdessouvenirs, de foto en de ring.

Toen haar eigen kinderen groot waren besloot zij op zoek te gaan naar haar vader. Ze vond een baan als huishoudster bij een 77-jarige man die voor zijn vrouw zorgde die op sterven lag. 7 maandan later vertrok zij naar een andere baan maar liet zij per ongeluk de ring en de foto achter. De man kreeg het verzoek om op zoek te gaan naar de spulletjes en toen hij deze vond zag hij zichzelf als 30-jarige op de foto, en in combinatie met de ring werd hem duidelijk dat hij ‘net vader’ was geworden. Dolgelukkig vloog hij direct naar haar toe en werden ze na zoveel jaren herenigd.

Lees ook:“Ik vond mijn vader op het internet na 9 jaar zoeken”
Lees ook:Hoe een moeder zo onder de betovering van een nieuwe vriend komt, dat ze haar eigen dochter laat misbruiken
Lees ook:Docent (55) trouwt leerling (22) met wie hij al 11 (!) jaar relatie onderhoudt
Lees ook:Burger King-vondeling is nu 27 en zoekt haar moeder
Lees ook:Natasha werd verliefd op bloedeigen vader en ging een relatie aan met hem

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>